![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
הכל כבר מוכן, נגד משתנה, הכל יורכב במשך השבוע, למי שאמר עם הלדים, אמרתי כבר שיש בעיה עם התאורה של זה, ברגע שהמאורר דולק היה צריך להדלק הלד אבל יש כמה בעיות עם זה, במשך השבוע אני יתקן את הכל אל דאגה.
תודה לכולם על התגובות. |
![]() |
![]() |
# 12 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לי יש אחד כזה מוכן במחשב (שאני הכנתי).
זה נחמד ללילה.. חוץ מזה לא הכי שימושי. אני מחבר אליו גם את התאורה של המחשב אז אני מכבה הכל בלילה וזהו. בהצלחה, אם תצטרך עזרה אני פה, אני מבין במודינג. ד"א זה נקרא FAN BUS. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד, גם אני שוקל לבנות פאן באס בזמן הקרוב...נראה איך יילך.
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ד"א אתה יכול לראות דוגמא למודינג שעשיתי פה:
http://www.youtube.com/watch?v=eWwz-2avZ0M |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 17 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
חכה חכה, זאת רק ההתחלה, יש עוד 65 יום לפנינו..
![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
כמה שאני שונא את המארזים שיש לי ולך, עם הידית הזו, לחבר שלי יש כמו שלך עם העיניים המכוערות האלה,
אז יש עדכון קטן בלי תמונות: עוד שבוע יגיע הקיט סליבים, יגיע קירור למעבד, יגיעו עוד איזה 4 מאוררים, וכמובן פתיחת החלון במארז! |
![]() |
![]() |
# 19 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אוי שמע, תהיה לך בעיה עם הסליבים, אתה צריך לפרק לגמרי את המחברים, וצריך בשביל זה כלים שאין בארץ. אני ממליץ לך לקנות עם הסליבים גם מחברי UV בצבע כלשהו - אני קניתי כחול עם סליב כחול מנועה.
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לי את כל הכלים - אל תחשוב שאני מתנשא או משהו, פשוט יש למשפחה שלי חברת אוטובוסים ואת כל התיקונים עושים מתחת לבית במגרש אז יש כלים מיוחדים שאין בארץ. ולמה כלים שאין בארץ לא הבנתי, ראיתי את ההסלבות של אנשים אחרים, לא צריך כלים לזה כל כך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|