![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה שאפשר לעשות בתוכנת תלת מימד אחת אפשר גם בשניה. אין דרך ודאית לדעת.
# 12 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שזה 3d studio max
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה גרם לך לפסול את maya ו-cinema3D וכל שאר האחרות?
# 14 |
Permanently Banned
|
sheeze צודק.
אין אפשרות לקבוע בוודאות, אם כן, אפשר לדעת מה הכי נפוץ אבל זה לא קובע בהכרח עם איזו תוכנה התבצע ה"סרטון" הנ"ל. |
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
נכון שיש יכולות, אבל בד"כ האנימציות התלת מימדיות נוחות יותר למימוש ב 3dmax ואני כמעט בטוח בכך, אך אני בטוח ש SYP יוכל לענות תשובה יותר חדה, מה שבטוח שעליו הדיון זה שזה לא בפוטו, לעשות צורה כזאת בפוטו זה סיפור אחד וסיפור אחר זה לעשות אנימציה...
# 16 | |
הוסטסניון
|
כמעט כל ההודעות פה מיותרות, הספיקה התגובה הראשונה שלי
ציטוט:
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
חח עכשיו חזרתי ...(לא הייתי כמה ימים על המחשב)
מממ נחמד שאתם מקווים שאני אדע.. נתחיל ככה.. פוטושופ - זה לא.. ז"א זה יותר מידי פריימים ..+ כמו שאתם שמים לב האנימציה מאוד חלקה משהו שלדעתי לא יכול להעשות בפוטושופ - aka אימג' רדי .. גיף תמיד מקרטע .. (סוג של קרטוע בכל מקרה) אבל זה יכול להיות בכמה וכמה תוכנות.. לדעתי זה יכול להיות באלה .. (95% מאחד מאלה): cinema 4D (שולט!!, אני עובד עם זה) Maya (המשווקת והמשומשת ביותר בשוק) Blender (חינמית) (ודיי חזקה) Lightwave (נורא אהובה על כמה וכמה מהאמני התלת מימד הכי מטורפים בעולם ) בקיצר מקווה שזה עזר.. זה גם יכולה להיות קומבינציה דרך אגב.. ז"א .. המידול עצמו (הצורה והגוף) נעשה בתוכנה אחת ואנימציה בתוכנה שנייה ולא לשכוח שיש פה משהו שקוראים לו rigging ..ז"א להפוך פסל תלת מימדי למשהו שזז נכון .. ז"א שרירים וגידים וכו .. (אפילו שזה רובוט, דוגמא: הוא מזיז את יד ימין אז הזרוע זזה בהתאם) לדעתי המידול יכל היה להעשות עי: Zbrush וכל מה שציינתי למעלה וה rigging לדעתי ב cinema 4d (בד"כ עושים איתה ריגינג, מאוד נוחה, עשו איתה ריגינג לשרק 2) ![]() יום שמח לכולם ![]()
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
זה לא פוטושופ...
זו תוכנה תלת מימדית כל שהיא... הכי פשוטה ומומלצת היא 3D Studio Max פשוטה להבנה... ועם תוצאות יחסית טובות.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|