הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 02-05-07, 16:35   # 11
syn
הוסטסניון

מיני פרופיל

syn לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ETWD צפה בהודעה
הבעיה היא שקשה יותר להשיג קישורים.
באשכול קשה מאוד להחליף קישורים, צריך לשלוח ה"פ וכו'.
כשפתחו פה אשכולות היה הרבה יותר נוח.

ישן 02-05-07, 18:21   # 12
A.M.F
חבר וותיק

מיני פרופיל

A.M.F לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי הכומר צפה בהודעה
כרגע לא יפתח תת פורום, אני אסביר למה:
אם נפתח תת פורום בנושא קישורים נפתח תתי פורומים בכל נושא של קידום ושיווק אתרים וזה בעצם יהפוך את פורום הוסטס שהוא בנושא איחסון עיצוב וכד' לפורום קידום אתרים, אין טעם לפתוח תת פורום בגלל שמי שכן רוצה להחליף קישורים ימצא את הקישורים הרלוונטיים אליו באשכול של החלפת קישורים ויבחר את אלו שהוא רוצה להחליף איתם ושם יש לו מבחר הרבה יותר גדול מאשר 10 אשכולים שכל אחד מהם מתמקד באתר אחד, שם יש יותר מ10 אתרים בנושאים שונים.

בן.
אין מה לעשות, חלק גדול ועיקרי מאוד בקידום אתרים זה החלפת הקישורים. נושא אחד גדול לא יכול למצות אותו, לא נוח להתחיל לדפדף בין עמודים, אני אישית יכול לומר לך שכמו שאני מכיר את עצמי אני לא אתחיל לעבור שם על כל ההצעות של החלפת האתרים כי זה פשוט לא נוח ולוקח יותר זמן.

אם יפתח תת פורום מסודר, עם חוקים לאיך לכתוב את ההצעה, מה לרשום בכותרת וזה, אז אני בטוח שלא יהיה ספאם ושפשוט יהיה יותר נוח לכולם.

ישן 02-05-07, 20:02   # 13
ראשן
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

ראשן לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A.M.F צפה בהודעה
אין מה לעשות, חלק גדול ועיקרי מאוד בקידום אתרים זה החלפת הקישורים. נושא אחד גדול לא יכול למצות אותו, לא נוח להתחיל לדפדף בין עמודים, אני אישית יכול לומר לך שכמו שאני מכיר את עצמי אני לא אתחיל לעבור שם על כל ההצעות של החלפת האתרים כי זה פשוט לא נוח ולוקח יותר זמן.

אם יפתח תת פורום מסודר, עם חוקים לאיך לכתוב את ההצעה, מה לרשום בכותרת וזה, אז אני בטוח שלא יהיה ספאם ושפשוט יהיה יותר נוח לכולם.
תיקון טעות קל, חלק מזערי ביותר שבקושי נוגע דבר בקידום אתרים הוא החלפת קישורים.
אני לרגע לא אומר שהחלפת קישורים לא חשובה, אבל היא תורמת הרבה פחות מפרמטרים אחרים כך שלא היתי מכנה אותה כ"חלק עיקרי וגדול". הרבה יותר עדיף לחפש במנועי החיפוש המובילים אתר בנושא שקשור לנושא אתרך ולחליף איתו מאשר לעשות אשכולות של החלפה בפורום (קישור מאתר בנושא אתרכם שווה לא פחות מעשרה קישורים מסתם אתרים. ערך הpr ירד מאוד והחלפת קישורים \ קניית קישורים קיום משמשת יותר מבחינת הפרמטרhilltop וTR (שאין יכולת למדוד אותו).
זו לפחות דעתי.

לכן אוסיף עוד למה שאמר בן ואומר שאם כבר יש פורום קידום אתרים אז שישמש למטרת למידה ולא סתם להחלפת קישורים.

ישן 02-05-07, 20:10   # 14
Omri Shalev
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Omri Shalev שלח הודעה באמצעות MSN אל Omri Shalev

Omri Shalev לא מחובר  

בקיצור ולעניין, פותחים את התת פורום או לא?
אם לא תנעלו את הנושא וזהו

ישן 02-05-07, 20:21   # 15
Vision
עסק רשום [?]

Vision's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Vision שלח הודעה באמצעות MSN אל Vision

Vision לא מחובר  

מקווה שיהיה תת פורום החלפת קישורים.
זה יכול לתת מענה להרבה מאוד אנשים פה, כדי לקצר את הזמן הלוקח להחליף קישורים.
הדיון הנוכחי זה באלגן אחד גדול, ולא נראה לי שמישהו ממש משתמש בו.

ישן 02-05-07, 20:38   # 16
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Yuval Frank צפה בהודעה
תיקון טעות קל, חלק מזערי ביותר שבקושי נוגע דבר בקידום אתרים הוא החלפת קישורים.
אני לרגע לא אומר שהחלפת קישורים לא חשובה, אבל היא תורמת הרבה פחות מפרמטרים אחרים כך שלא היתי מכנה אותה כ"חלק עיקרי וגדול". הרבה יותר עדיף לחפש במנועי החיפוש המובילים אתר בנושא שקשור לנושא אתרך ולחליף איתו מאשר לעשות אשכולות של החלפה בפורום (קישור מאתר בנושא אתרכם שווה לא פחות מעשרה קישורים מסתם אתרים. ערך הpr ירד מאוד והחלפת קישורים \ קניית קישורים קיום משמשת יותר מבחינת הפרמטרhilltop וTR (שאין יכולת למדוד אותו).
זו לפחות דעתי.

לכן אוסיף עוד למה שאמר בן ואומר שאם כבר יש פורום קידום אתרים אז שישמש למטרת למידה ולא סתם להחלפת קישורים.
באותה מידה שאי אפשר לומר שהחלפות קישורים לא "חלק עיקרי וגדול" מקידום אתרים אי אפשר גם לומר שהחלפת קישורים אין הרבה נתח בקידום.

השגת קישורים הוא חלק בלתי נפרד מקידום אתרים - בניגוד לאופטימיזציה של הדף או של הקוד או בחירת מילות מפתח - שגם במקרה ואין לכם אותם אז אתה עדיין יכול לקדם במונח מסויים - כמובן שזה יהיה קשה.
אפשר לקדם דף בגוגל גם אם המונח לא מופיע יותר מ 4 פעמים בדף וגם אם אין לו אופטימיזציה של הקוד.

לא ממש משנה לי אם תפתחו פורום החלפות קישורים או לא, אבל מה שבטוח - זה יעזור לכמה גולשים פה בפורום.

ישן 03-05-07, 05:35   # 17
beng
הוסטסניון

beng's Avatar

מיני פרופיל

beng לא מחובר  

תשמעו,

אני ממש בעד תת פורום להחלפת קישורים או לפחות לפתוח את האפשרות החליף קישורים כאן כמו שהיה קודם, זה לא רק עוזר לכל קהילת הפורום לקדם את אתריהם זה גם חלק חשוב מאוד בפורום פיתוח אתרים שכזה.

תעצרו שנייה וויכוח אם זה חשוב או לא, תסתכלו על דעותיהם של גולשי הפורום שבינתיים בעד להחזיר את הקישורים ואפילו מנסים לחשוב בשבילכם על אפשרות תחליפית (כמו התת פורום - שאני חושב שזה רעיון נהדר), הגולשים רוצים את זה? חשוב לכם לעזור לקיהילתכם? זהו אין מה יותר לומר בכלל... אם הקהילה רוצה את זה והקהילה בפורום חשובה לכם אז כדי שתכניסו את זה, אני צודק?

שלכם, ניצן גינדי

ישן 03-05-07, 06:38   # 18
nevo
חבר וותיק

מיני פרופיל

nevo לא מחובר  

אני עם כולכם פה,
אבל האשכולות האלו לא יעזרו לכם :|
נראה לכם שהמנהלים יעשו מה שהמשתמשים רוצים,

יום טוב, נבו.

ישן 03-05-07, 06:52   # 19
BarG
חבר בקהילה

מיני פרופיל

BarG לא מחובר  

אני גם בעד, תיתחו תת פורום בתוך פורום קידום אתרים וככה יהיה נוח לכולם כי איך שעכשיו קשה מאוד להשיג בעבר השיגו כולם פה הרבה וככה זה צריך החוק הזה סתם מטומטם והוא לא שומר על סדר כי לקדם אתר בין הדברים החשבוים שלו זה החלפת קישורים אז תורידו את האשכול המטומטם הזה או תעשו תת פורום

ישן 03-05-07, 12:22   # 20
beng
הוסטסניון

beng's Avatar

מיני פרופיל

beng לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nevo צפה בהודעה
אני עם כולכם פה,
אבל האשכולות האלו לא יעזרו לכם :|
נראה לכם שהמנהלים יעשו מה שהמשתמשים רוצים,

יום טוב, נבו.
נבו,
אני חושב שהמנהלים צריכים להתחשב ברצונותיהם של חברי הפורום אחרי הכל הם אלו שמחזיקים את הפורום.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום