![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם יפתח תת פורום מסודר, עם חוקים לאיך לכתוב את ההצעה, מה לרשום בכותרת וזה, אז אני בטוח שלא יהיה ספאם ושפשוט יהיה יותר נוח לכולם.
# 13 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני לרגע לא אומר שהחלפת קישורים לא חשובה, אבל היא תורמת הרבה פחות מפרמטרים אחרים כך שלא היתי מכנה אותה כ"חלק עיקרי וגדול". הרבה יותר עדיף לחפש במנועי החיפוש המובילים אתר בנושא שקשור לנושא אתרך ולחליף איתו מאשר לעשות אשכולות של החלפה בפורום (קישור מאתר בנושא אתרכם שווה לא פחות מעשרה קישורים מסתם אתרים. ערך הpr ירד מאוד והחלפת קישורים \ קניית קישורים קיום משמשת יותר מבחינת הפרמטרhilltop וTR (שאין יכולת למדוד אותו). זו לפחות דעתי. לכן אוסיף עוד למה שאמר בן ואומר שאם כבר יש פורום קידום אתרים אז שישמש למטרת למידה ולא סתם להחלפת קישורים.
# 14 |
חבר וותיק
|
בקיצור ולעניין, פותחים את התת פורום או לא?
אם לא תנעלו את הנושא וזהו |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
השגת קישורים הוא חלק בלתי נפרד מקידום אתרים - בניגוד לאופטימיזציה של הדף או של הקוד או בחירת מילות מפתח - שגם במקרה ואין לכם אותם אז אתה עדיין יכול לקדם במונח מסויים - כמובן שזה יהיה קשה. אפשר לקדם דף בגוגל גם אם המונח לא מופיע יותר מ 4 פעמים בדף וגם אם אין לו אופטימיזציה של הקוד. לא ממש משנה לי אם תפתחו פורום החלפות קישורים או לא, אבל מה שבטוח - זה יעזור לכמה גולשים פה בפורום.
# 17 |
הוסטסניון
|
תשמעו,
אני ממש בעד תת פורום להחלפת קישורים או לפחות לפתוח את האפשרות החליף קישורים כאן כמו שהיה קודם, זה לא רק עוזר לכל קהילת הפורום לקדם את אתריהם זה גם חלק חשוב מאוד בפורום פיתוח אתרים שכזה. תעצרו שנייה וויכוח אם זה חשוב או לא, תסתכלו על דעותיהם של גולשי הפורום שבינתיים בעד להחזיר את הקישורים ואפילו מנסים לחשוב בשבילכם על אפשרות תחליפית (כמו התת פורום - שאני חושב שזה רעיון נהדר), הגולשים רוצים את זה? חשוב לכם לעזור לקיהילתכם? זהו אין מה יותר לומר בכלל... אם הקהילה רוצה את זה והקהילה בפורום חשובה לכם אז כדי שתכניסו את זה, אני צודק? שלכם, ניצן גינדי
חבר וותיק
|
אני עם כולכם פה,
אבל האשכולות האלו לא יעזרו לכם :| נראה לכם שהמנהלים יעשו מה שהמשתמשים רוצים, יום טוב, נבו. |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אני גם בעד, תיתחו תת פורום בתוך פורום קידום אתרים וככה יהיה נוח לכולם כי איך שעכשיו קשה מאוד להשיג בעבר השיגו כולם פה הרבה וככה זה צריך החוק הזה סתם מטומטם והוא לא שומר על סדר כי לקדם אתר בין הדברים החשבוים שלו זה החלפת קישורים אז תורידו את האשכול המטומטם הזה או תעשו תת פורום
|
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני חושב שהמנהלים צריכים להתחשב ברצונותיהם של חברי הפורום אחרי הכל הם אלו שמחזיקים את הפורום.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|