![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
שפר עיצוב אחי, התיכנות מצוין , מערכת נוחה וקלה לשימוש + יש בה שיפורים שאין באתרים אחרים.
בהצלחה עם האתר ועם מכירת חשבונות הפרימיום. |
![]() |
![]() |
# 12 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני לא מבין למה כל המערכות העלאות כמעט היום עובדות על מערכת חינמית ומורידים את הזכויות שלה.
FlatFileHost, אומר לך משהו? (הכניסה לפאנל ניהול מסגירה אותך, הקבצים הם תואמים למערכת..) |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
בהצלחה !
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
בונה איזה מקוריות של אתר!
זהו זה הטרנד החדש כל אחד רוצה לפתוח אתר העלאת קבצים אבל דוגרי אני אעלה קבצים תמיד לimageshack ולמה? כי אני מבטיח לכם שתוך פחות משנה כבר כל הקבצים ימחקו מהשרת... |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תשמע המערכת חינמית האתר שליי הרבה זמן ברשת וכבר יש לנו יותר מ2000 כניסות יחודיות ביום, ביקשת רק דעה על האתר לא יותר. בכל מקרה אנחנו עוברים למערכת חדש ולא חינמית
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
אנחנו כבר חצי שנה ברשת .. 2000+ כניסות כל יום 3 אלף אתרים חדשים מבקרים אצלנו .. שרת חזק הרבה מעליםם .. אז לפני שאתה מגיב על משהו שאתה בכלל לא יודע כדאי לשתוק ולא סתם להגיב ...
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
איך שאתה רוצה אבל בוא נראה אותך עוד 3-4 שנים ככה ברשת..
אני כבר הייתי על הרבה כאלה חדשים של העלאת תמונות שנפלו בשביל מה לי להסתכן? |
![]() |
![]() |
# 18 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
עשו מצווה ושחררו אותה לעולם הקוד הפתוח. ואתה? משתמש בה ללא ה"תודה" שלהם (הקרדיט למערכת). אני לא יכול לבקר ביקורת על אתר כשהוא עובד על מערכת חינמית ומוריד את הקרדיט שלה, בשבילי הוא "פסול". |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היציבות של אתר זה ברשת(זה לא הרבה יחסית לאתר, אבל הרבה לאתר להעלאת קבצים שבדר"כ הרוב לא מצליחים לשרוד) מראה על רצינות ועניין מסויים. שיהיה לך בהצלחה בהמשך בקשר לאתר נכון לעכשיו, עיצוב לא משהו, השאר בסדר גמור. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|