|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחחחחחחח ענקקק
אם היה קורה לי הייתי רץ לבנק מושך את הכל במזומן בשטרות של 200 ![]() הכניסו לי כסף?! עכשיו הוא שלי ואני מושך אותו לא אשמתי שהם עשו טעות |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
הייתי מבקש פיצועים על עוגמת נפש.. הייתי אומר להם שכמעט סגרתי עסקה בגלל שחשבתי שהכסף שלי או משהו כזה
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
קרה לי פעם שמשכתי כסף מכספומט - 200 שקל
ובחשבונית של הכספומט היה כתוב 200 שקל אבל הכספומט המטומטם הוציא 2000 שקל במקום 200 גם בחיוב בבנק היה כתוב 200 הייתי שמח ושרפתי את הכסף אחרי שלושה ימים הבנק חייב אותי ב 2000 שקל... מסקנה : גם אם הבנק מטומטם - אתה עדיין תדפק מזה...
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
מזכיר לי לקוח שדפק אותי פעם בעסקה.. הפקיד לי לחשבון צ'ק ואחרי חמש דקות הכסף הופיע בחשבון אבל בגלל שסגרתי את כל הכסף אז היה לי 0 שקלים בחשבון.. שהוא הפקיד את הצק הכספומט הטמבל הזה הראה לי את הכסף שלו בחשבון אבל שבאתי למשוך את הכסף לא נתן לי, לאחר שלושה ימים הכסף נעלם מהחשבון. לא ממליץ לעבוד עם צקים.. המסקנה: שלא הייתה מצליח למשוך את הכסף הנל בחיים. כל צק שתפקיד לחשבון יקח לו 3 ימים לקבל אישור, כנראה הצק שהפקידו לך בטעות לא אושר בבנק. ובוף נעלם הכסף.. מי שיכול להכנס למינוס בחשבון שלו שלא ימשוך סתם כסף אם הפקידו לו צ'ק שיחכה שלושה ימים.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
א. מסקנה לא לרמות את הבנק =]
ב. לא יפה לגנוב תשמעו בטח הייתה פה איזה עסקה.... ולא מאמין שתצליחו אבל אתם יכולים לדפוק אותה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|