|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד
גם אחרי שיפור זה עדיין לא זה העיצוב אפור מידי וכל זה נותן תחושה של עיצוב מגושם אין הרבה מה להגיד אני מאמין שעם הדרך והעבודה אתה תבין על מה אני מדבר בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הכוונה שלך האפור ברקע? האפור בכללי בכול האתר ? ואם לא אפור, לאיזה צבע ללכת?
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תראה
אתה הולך על גוון אפרפר תסתכל על עיצוב בסגנון נקי ועזוב את הפורום פה לך תסתכל על הגדולים יותר (לא TM ) קח לדוגמא www.expert-serv.co.il העיצוב בנוי מצבעים נוחים הבלוקים מסודרים בצורה נוחה הגוון של הצבעים שים לב למעברי צבע בין התכלת לזה אני מתכוון. אבל חכה , לאט לאט אתה תבין |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד... קצת ריק
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אני מצטער אם זה פוגע אבל זה לא עיצוב שהייתי חושב לפרסם,
העיצוב ברמה ילדותית וחסרת כל צבע/צורה מוגדרת. זאת ועוד שגם העיצוב לא נראה מקצועי ולא יתאים לחברת איכסון כלשהיא. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
אין לי כותרת
ציטוט:
מהצד השני, לפני שמעלים עבודה, ובטח לפני שמציעים למכירה, אני אישית מעדיף להתבחבש איתה עוד יום-יומיים, לפעמים עיצוב שנראה לי מצוין אתמול, היום נראה כמו משהו שהחתול שלי פלט על המסך, אז קחו תזמן עם העיצוב, ותעלו משהו שהתבשל קצת יותר משעתיים. ביקורת עצמית קשה תמיד עוזרת ואל תחפשו את השקל מתחת לכל עיצוב, זה סתם נראה רע. Last edited by GISight; 05-02-07 at 13:30.. סיבה: ניסוח עילג... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
ביקשתי תגובות בונות שאוכל לשפר את העיצוב לא תגובה: "העיצוב מגעיל" יופי מה אני עושה עם זה?!
העיצוב מגעיל מה אני אמור להבין מזה? מה אני צריך לשפר? . יש כאן מספר אנשים שעזרו לי למשך IMRI , עכשיו הבנתי את הכוונה שלך עם הצבע האפור, בהחלט עיצוב עם רקע יותר בהיר נראה טוב יותר ונקי. אשמח אם אקבל תגובות בונות ומשמעותיות.
# 9 |
הוסטסניון
|
יבש למדי , התפריט למעלה קצת מגושם ..
תנסה לשפר ..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|