|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
אליאב,
כמו שציינתי במקום אחר, קודם כל זאת טעות לשלאול אחרים בדבר המחיר מפני שאתה זה שמבצע את העבודה ולא הם ואתה תקח כמה שאתה חושב שמגיע לך עבור עבודה שכזו. אגב המילים הם לא קשות וזה תלוי מאוד באתר, חלק מהמילים אפשר לקדם אפילו באמצעות אופטימיזציה נכונה.... |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
ערכתי עכשיו אחרי שהבהרתי את הכוונה שלי.
Last edited by ofir12; 21-01-07 at 20:49.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אופיר,
אני רואה כבר תקופה ארוכה שאתה מתפאר ביכולות קידום שלך וברווחים הגדולים שאתה מרוויח מגוגל אדסנס ועל הדרך גם דורס משתמשים. אני אשמח לראות כמה ביצועים שלך באינטרנט (בפרטי או בפומבי איך שתרצה). מעניין אותי לראות האם יש בסיס לכל הדיבורים שלך או שזה הכל דיבורים מאחורי שם משתמש. טל. |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז בתור אפס הוא לא צריך לקחת יותר מ150 שקל. זאת דעתי. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא אומר שאתה לא צודק ואליאב אכן פעל בדרכים לא חוקיות ואפילו לא מוסריות. אבל ההערות שלך לא מופיעות רק באשכול הזה או רק למשתמש הזה ולכן מעניין אותי לדעת אילו הצלחות השגת שמאפשרות לך לדבר ככה ואם אתה באמת טוב כמו שאתה טוב בלדבר. אני בטוח שאם אתה טוב, אתה תוכל להעזר בנו ואנחנו בך. טל. |
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אתה כבר ממש מגזים.
ואליאב, לדעתי זו הייתה טעות לפתוח על זה דיון כמו שנאמר, זו החלטה שלך כמה לקחת על העבודה שלך ![]()
Permanently Banned
|
אני לא חייב להציג כאן שום דבר.
אם אני יכול אני תמיד עונה פה לשאלות וזה הכל. |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אז אם אתה לא מעוניין להציג כאן או בפרטי ביצועים שלך באינטרנט תנמיך את הפרופיל שלך ותשתלב בין משתמשי הפורום. אל תשוויץ במשהו שאין לך (כל עוד לא הוכחת כלום ואני לא מכיר אותך אז מבחינתי אתה רק מדבר). אני מקווה שבדיון הזה משתמשים הבינו שאתה רק מדבר ולא יתייחסו ברצינות לתגובות העוקצניות שלך.
|
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |