|
![]() |
# 1 |
חסום
|
כמו שאורי גלר אומר "מ-ה-מ-ם" , המופע שלך פשוט מ-ה-מ-ם . אין מילים .
איזה SHOW ! איזה PERFORMENCE ! מהמם ! (עכשיו תדמיין תחיוך האווילי שלו) זה מה שאני חושב על האתר ![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
SUP,
לפי תנאי השימוש שגם אני חתמתי עליהם כדי לפרסם מאמר שלי באינטרנט אתם חייבים לתת בעמוד שבו מופיע המאמר קישור לאתר מאמרים סי או אי אל ולהוסיף את החתימה שאני בחרתי ביחד עם המאמר. ברגע שאתם לא עושים את זה, זה נקרה הפרת זכויות יוצרים שהעונש על דבר כזה הוא מאוד כבד. אני מציע לך או למחוק את המאמר או להוסיף את המאמר בדיוק כמו שהוא מופיע באתר מאמרים עם החתימה שלי. |
![]() |
# 4 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
לא קראתי את התנאי שימוש ולפי מה שהבנתי צריך לתת קרדיט לאתר Articles אז נתתי אבל עדיין, התקיפה שלך ממש לא לעניין אתה תמיד יכול להיות יותר סימפטי. בכל מקרה הקרדיט נוסף
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תלמד להבא שאם אתה משתמש במוצר תקרא את תנאי השימוש שלו כי אחרת אתה עלול למצוא את עצמך בתביעות שאפילו לא חשבת עליהם. בכל מקרה, ראיתי שהוספת את הקרדיט אבל זה לא כמו שמופיע באתר מאמרים. תסתכל בדיוק איך החתימה שלי מופיעה שם כולל הקישורים והכל. |
|
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אשמח להצטרף לצוות :]
חח... מרשים.
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
האתר מאוד יפה אבל מבחינה של קידום יש קצת בעיה עם הפלאש.
אבל אני מניח שאתה כבר יודע את זה עם עבדת על האתר עם תאי. |
![]() |
# 8 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
הכומר, אשמח אם תיידע אותי איפה בדיוק הבעיה בקידום כי אני לא מוצא בעיה.. ולא עבדתי על האתר עם תאי, הוא רק רשם לי כמה טקסטים את הרוב אני רשמתי
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ממש נחמד לי שאתה מחשיב אותי כמקדם אתרים (אני לא ציני), אבל הידע שלי הוא יחסית מועט בכל הקשור לעניין. בכל מקרה, אני אעזור לו בעניין באמצעות תפריט html בתחתית האתר ויצירת מפת אתר, בכל זאת אני מבין קצת... ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|