|
![]() |
# 1 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
... וגם... 1.אני הייתי מדגיש P-D כי רוב האנשים שלא מבינים מתלהבים!! מדברים כאלה ולא מסתכלים על השאר... (מנסיון של דודים) 2.זה לא טוב לשים שתי שמות שונים תחליתו.. או לומ או לאודס... 3.שימו בצד בקטן את המספר עסק שלכם 4. בהצלחה מקווה שיצליח לכם..
= Last edited by Avi.B; 03-12-06 at 15:11.. |
||
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
שם העסק הרשום כחוק הוא : לואדס פתרונות אינטרנט. תודה לכולם . |
|
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
סביר להניח שאולי כמה אנשים יפנו אליך אבל אתה יכול לקבל כמות לקוחות גדולה בהרבה, וחבל. יש יותר מדי בלגן, גם מבחינת הקופי וגם מבחינת העיצוב. מי שהכין לך את זה לא מבין טיפה בפירסום. חבל שסתם תזרוק כסף על הפרסום בעיתון על מודעה לא אפקטיבית. וסתם שאלה, שאתה כותב את הכתובת שלכם, זה משרד? אם כן איך זה שאין לכם טלפון קווי? זה שאתה מפרסם את הפלאפון שלך ליצירת קשר מעיד על חובבניות לשמה. אינסטלטורים מפרסמים את הפלאפון כי הם ניידים בשטח, חברת מחשב? זה עוד משהו שיוריד את מס' הפונים אליך.
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
לומ... זה גורם ללקוח לחשוד..
# 5 |
חבר חדש
|
...
יפה מאוד אבי
![]() תמשיך כך..אני מחכה לראות את זה בעיתון ![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
כל העיצוב הזה ייהרס כשתשים את זה בעיתון אם זה לא עיתון עם דפים כמו של "פנאי פלוס" כי הרי יש להם דפים כאלה מיוחדים..
ד"א מי שאמר על ידיעות הגליל מומלץ לפרסם שם |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אבי-אם אתה מכיר את עיתון מידע 8 וגם את חדשות דבר איתי אני יכול לעזור
|
![]() |
# 8 |
חסום
|
תודה לכולם על התגובות
![]() eddy - אני ידבר איתך. |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
יש עיתון אחד שאני יודע שהפירסום שם באמת עולה גרושים שזה כולל זמן מעלה זמן פזגת זאב ועוד מלאה ישובים וזה עולה גרושים 400-500 שקל אם אתה רוצה דבר איתי אני ישיג לך את הטלפון שלהם,
עוד משהו כאשר אתה מפרסם לציבור שלא מבין אתה צריך לציין שהשרת הוא בעצם שרת ולא מחשב כי אנשים יחשבו שהוא מחשב, מציע לך לציין מלאי מסויים שעד אליו אתה מוכן למכור במבצע זה וגם שאתה ראשי להפסיק את המבצע בכל עת בלי הודעה מראש, יש לי עוד הרבה רעיונות לפירסום, דבר איתי אני תמיד מוכן לעזור, יום טוב |להאא! קטן| , עריכה, מצטער לא שמתי לב שזה באמת מחשב ולא שרת |
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|