|
![]() |
# 1 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אסור להכליל. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
את המשפט הבא גם אני לא כל כך הבנתי, כנראה כתבתי משהו רציתי למחוק ושכחתי והחלקים התערבבו. ציטוט:
אם כל כך פוגע בך ובאחרים שאמרתי לו שהוא הולך לתרום למדינה במהלך שירותו הצבאי אני מתנצל, להבא אני לא אכתוב דברים מחרידים כאלה על גבי הפורום. ואני שמח שהתגובה היחידה שלך היא "מה?" "מה?" (עכשיו זה לא נשמע כל כך חכם, נכון?), תגובה כזאת קצרה תוך כדי ניסיון לגרום למשהו שעדיין לא כל כך ברור לי מביאה אותי למסקנה שאתה יודע שטעית, והסקת מסקנות על סמך כלום ושאתה יודע שאני מכבד כל אדם (כמעט) בצה"ל ושכל תפקיד בצבא (כמעט) מבחינתי שווה ערך לאחר. (אולי אתה לא תגיד את זה, אך זה ברור לי). ובכלל, לא הייתי צריך להגיד שוב שרבים מהג'ובניקים עושים כל כך הרבה, אמרתי זאת כל כך הרבה פעמים בדיונים בנושא צבא שזה כבר משעמם אותי, ושוב זה מחזיר אותי להסקת המסקנה המוטעת שלך. ציטוט:
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 20-09-06 at 18:11.. |
||||
![]() |
![]() |
# 4 | |||||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
וכשתדע מה אני עושה ולא עושה בשירותי הצבאי, תוכל לשפוט אם אני תורם או לא תורם למדינה. ציטוט:
אז מן הסתם כשלא מבינים משהו שואלים "מה?" כקיצור ל"מה התכוונת?" ואם כל תפקיד שווה ערך, צריך לעשות קצת רענון דברים .. ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
שפשוף נעים אח שלי גיבור
אני ב18.10 מתגייס לגיוס כללי של צה"ל לצערי פרופיל 45 אין הרבה מה לעשות :S למישהו יש מושג מה אפשר להוציא עם פרופיל מעפן כזה? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
מה זה כל דבר? תפרט קצת בבקשה
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה יודע מה הקב"א שלך במקרה? כדי לנחש פחות או יותר מה אפשר להציע לך בכל"צ ..
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
בוא אני יעשה לך בנקודות מה יש לי בבית ויהיה לך יותר קל
דבר ראשון לא שלחו לי בכלל מנילה :S דבר שני אבא שלי נכה (משותק ברגל שמאל) קב"א אני לא יודע אבל אני מאמין שהיא נמוכה כי במבחנים כאב לי הראש מרוב שישבתי מול המחשב אז ניחשתי |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|