|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אני מפחד מהתגובה ששל ההורים שלי זה יהיהי הלם לא קטן שעשיתי כזה דבר בלי לשאול וגם אחרי שאמרו לי שלא מרשים לא יתנו לי לצאת מהבית ויורידו לי בלי לשאול אותי |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() Last edited by Pro-HostCoil; 10-09-06 at 19:38.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חשבתי על להגיד להם שאסור לי שבועיים להוריד אני צריך שאחותי תבוא איתי שיהייה לי את מי להאשים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לאח שלי נכנס העגיל בתוך הגבה (במשחק של חיפה כולם קפצו שם חח הוא קיבל מכה) ולא נשאר לו כלום.. הוא התגייס אז הוא הוריד והיה לו שבוע שני נקודות עכשיו כבר נעלמו.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
גברר ישלי בשפה בצד.. בלשון ו3 באוזן.. תאמין לי לא ישאיר לך צלקות הכל חרטות :]
אחרי כמה זמן זה עובר. ותעשה בלי לשאול כמו שאני עשיתיי.. מה הם יוציאו לך תעגיל מהמקום .. עם הזמן הם יתרגלו :]
# 6 |
נשמה של הפורום
|
צלקת לרוב זה לא משאיר, ואם כן אלא אם כן תעמוד 10 ס"מ מהמראה ותנסה לחפש אותה אתה לא תמצא אותה גם. מה גם שזה תירוץ נורא דבילי...אז יש לך צלקת בגבה, מה זה אומר בדיוק? שאתה בן אדם פחות טוב? אולי בן אדם פחות אסתטי (ושוב, אם כן תישאר צלקת, לא יראו אותה כמעט), אבל שום דבר אחר לא.
תראה, בסופו של דבר לא מרשים אז לא מרשים. אני נגד ללכת בכוח ולעשות כי זה סתם יוצר אווירה רעה, תמשיך לבקש מהם ותגיד לה שלדעתך זה יפה, ושהצלקת לרוב לא קיימת בכלל אחרי שהעגיל יורד ושגם אם כן בקושי רואים אותה, ושאתה תשלם על כל העניין, ותדאג לשים כל הזמן משחה והכל כדי שלא יהיה זיהום (כדאי להקפיד בחודש הראשון לשים כל יום-יומיים את המשחה, מי חמצן ואלכוהול לחיטוי...ואחרי חודש אפשר כל שבוע בערך..)... אם אחרי כל זה הם לא מסכימים, וואלה..זה כבר עניין פרטי שלך.
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אצלי נדיר שנשארת צלקת אחרי פצע כלשהו אבל אני צריך כמה תירוצים טובים להגיד להם והאם כדאי לי לעשות בלי לשאול אותם בקשר לתשלום ברור שאני משלם מה שכן אחותי יכולה לקחת אותי לעשות (היאכבר מומחית בזה חחח) |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מניסיון, לא לעשות בלי אישור הורים.
עשיתי שנה שעברה בלשון, ואכלתי אותה. אם הייתי משאיר אותו, היום הייתי לומד שנה שנייה באלוני יצחק. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אורי, לדבר איתם ולהסביר להם - שלך זה עושה טוב, לדעתך זה יפה,
הדעות שלך שונות מהדעות שלהם, אתה חושב שזה יפה, וזה לא מסוכן. עשו את זה 1,000 לפניך, ויעשו את זה 10,000 אחרייך, תתעקש. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|