![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
פשש יפה מאוד! גם העיצוב החדש ממש יפה!
|
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
שיהיה בהצלחה
|
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
בהצלחה..
חבר וותיק
|
שיהיה בהצלחה
העיצוב חלש מצטער בהצלחה |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
מה הבעיה לעשות העלאה של 100 מגה ?
בבקשה רק לשם ניסיון תעשה.... קודם כל נתחיל בזה של PHP יש הגבלה אבל נניח ששברת את ההגבלה הזאת (על ידי שינוי PHP.INI) עדיין רוב הסיכויים הם שזה פשוט לא יילך, מספיק שלדפדפן יהיה הפרעה של חצי שניה כל ההעלאה הלכה לפח....וכן אין אפשרות לשחזר מאותו מקום אז אל תאמר דברים סתם... |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד על השינוי והעבודה - המשיכו כך!
ורק משהו אחד שמפריע לי מאוד זה שהטקסט קרוב מדי לטבלה.. בהצלחה. אגב אפשר להעלות אצלכם קובץ בעזרת קישור? יענו לתת קישור וזה מעלה אותו לשרת שלכם..? (ואם כן אז אפשר גם להעלות תמונות דינאמיות? זה יכול להועיל מאוד!)
Permanently Banned
|
נראה טוב ...
אתה מכיר אותי מהאיסיקיו אחלה של בן אדם מגיע לו להצליח. |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
בהצלחה אלכס
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ביקשתי רק ביקורת על השירות החדש ועל העיצוב! (והאמת זה לא בעיה לעשות את מה שאתה אומר,בנוגע להפרעה אז גם להעלות 2 מגה אי אפשר? זה עובד על אותו עיקרון,אז אל דבר שטויות) Imri דווקא כמעט כולם אומרים לי שהעיצוב יפה,אבל כל אחד ודעתו ![]() satan אין אפשרות כזאת כי לא נראה לי שישתמשו בזה הרבה,אפשר לנסות לאיזה תקופה ואם זה יעבוד אז נשאיר את זה. ותודה לכל השאר על התגובות ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|