![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אמרתי שהיה לי אבל הסרתי אותו והתקנתי את השרת IIS
# 12 |
חבר פורום
|
אחי גם לי היתה בעיה כזאת בדיוק אמרו לי לעשות מלא דברים וכלום לא עזר לי בסוף היתיעשתי ואחרי איזה יומים אח שלי עשה שחזור מערכת כי ניכנס לנו וירוס והוא שיחזר אחורה ממש בזמן שהשרת עבד אצלי טוב ואחרי השחזור שוב פעם השרת עבד
מה שאני מציא לך הוא 1. אם השרת עבד לך במחשב אז תעשבה שחזור לזמן שעבד2. אם לא עבד לך אוו משהוא תפרמט תמחשב וזהו אני אומר לך את זה מנסיון אין מה לא ניסיתי גם המורה שלי למחשבים שהוא גם טכנאי מחשבים והוא מבין את זה אמר לי לעשות דברים וגם זה לא הצליח תפרמט אוו תעשה שחזור
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
הייתה לי בעיה דומה. זו תקלה בIIS לא יודע ממה היא נגרמת.
# 14 |
חבר פורום
|
זה וירוס אוו משהוא
תעשה את מה שאמרתי לך זה יעזור
# 15 |
הוסטסניון
|
יכול להיות זה בעיה במערכת עצמה לא? אם הרבה אנשים מתלוננים על זה..
אם יש פה מישהו שיוכל לתרום לי קצת איחסון כדי שאוכל ללמוד את השפה.. (וביקשתי איחסון חינמי ולכולם יש לינוקס)
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יכול להניח שפשוט לא הפעלת את התמיכה בASPX. כדי להפעיל את התמיכה, אם אתה כותב בדוט נט 2 הורד את חבילת השירות המתאימה מאתר MICROSOFT התקן אותה, ולאחר מכן בהגדרת הIISתגדיר שהאתר (התיקיה שאתה יצרת) יתמוך בישומי דוט נט 2. אין לי כרגע את הIIS לכן לא יכול להסביר בתמונות. בהצלחה. נ.ב. להבא בהודעה ציין ASP.NET ולא ASP. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
זה לא משנה שניהם לא פועלים.
# 18 |
חבר פורום
|
הינה שרת חינמי שתומך:
somee.com אני לא הצלחתי להיסתדר עם זה כנראה בגלל בעיה של האנגלית שלי אבל תנסה לימצוע שם איפה להעלות אאת המסד והכל נ.ב אם תימצע ותהתדר אם אתה יכול דבר איתי ותגיד לי איפה מעלים את המסד והכל
# 19 |
הוסטסניון
|
אני רשום שם כבר.. ולא התעסקתי עם מסד אבל אני יחפש בשבילך צור איתי קשר פרטים בחתימה..
# 20 |
חבר וותיק
|
הם תומכים רק באקסס בחבילה החינמית.......
"Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that's why it's called the present". Last edited by ali_napso; 16-08-06 at 17:57.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|