|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
elad, לצבא הכי חזק שתביא יהיו הרוגים חטופים הכל...מה לעשות זה בכל צבא יהיה!
מה שכן אין לי מוסג מאיפה הקרצת את זה שאנחנו הכי חזקים. הרבה מידנות בכיף היו מחסלים אותנו. זה נכון שארה"ב מזרימה כסף ויש לנו כוח בגלל זה ולכן אנחנו מאוד חזקים כרגע, אך ארה"ב בעצמה יכולה לכסח אותנו ביום שתרצה. ויותר מזה אם אתה רוצה להכנס לעניינים עולמיים לארה"ב יש זכות להטיל וטו, כרגע הם מכסים לנו את התחת בעניין, אבל גם זה לא יחזיק מעמד. אנחנו איך שאנחנו יוצאים במלחמה ישר הרי זה ברור שיהיה לחץ עולמי להפסיק. ארה"ב יש לה את הכוח למחוק מדינות ואף אחד לא יצייץ, למה???? מכיוון שזה ארה"ב אף אחד לא מעוניין להכנס איתם לסחסוך. גם לא אנחנו, אחרת כבר לא יהיה לנו כסף. תכנס לפרופורציות אנחנו אם כל הכבוד רחוקים מהתואר שנתת לנו, אבל אהבתך לצבא ראויה להערכה! החיילים טובים, צבא חכם הוא צבא ישראל זה ידוע, אבל אנחנו תלויים, תלויים בארה"ב במימון כספי בוטו ובעוד! ובנוסף לכל האויב כמה שיהיה מנוול ורע ולא צודק, לא טיפש. ושוב לעניין ארה"ב, הסכומים שהם מעבירים אלינו זה דמי כיס לייד מה שיש להם בעצמם. הכוח אדם שלנו הוא קמצוץ לייד הכוח אדם שלהם. לכן באופן טיבעי יהיה להם הרבה יותר יחידות חזקות מובחרות וטובות. את עירק מה שלא תרצה הם מחקו! ואנחנו לבד לא היינו יכולים. Last edited by talyigal; 16-07-06 at 10:35.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
מבחינת איכות של חיילים אנחנו ברמה גבוהה,יש לנו נשק ברמה גבוהה,אך זה עדיין לא אומר שאנחנו הכי חזקים אנחנו מדינה קטנה אין לנו כל-כך הרבה לוחמים!....
אבל עדיין אנחנו יכולים להרוג את ארה"ב בעזרת פצצת אטום,אבל אין לנו למה כי אם אנחנו הורגים אותם אין לנו כסף לחיות... לפי דעתי ארה"ב הכי חזקה,אחרי זה רוסיה ואז אנחנו... אני עדיין אומר שאנחנו יכולים לנצח את שניהם ביחד אבל רק בעזרת נשק כימי ולא בעזרת לוחמים... מרחוק כן אבל במידה ונצא למלחמה עם מטוסים וחייל רגלי וספינות הם יוכלו אותנו... |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתם יודעים שחיל האוויר שלנו מחזיק במספר היירוטים הגדול ביותר שיש?
![]() כמובן מהדור הזה, בלי להשחיב את מלחמות העולם.. |
![]() |
# 4 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
# 5 |
חבר מתקדם
|
מאמר שקראתי על חיל האוויר.. באנגלית..
אני אחפש אותו עכשיו |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
שאני אזכיר את הסרטון שהבאתי על מבצע אופרה ? כי למי שלא זוכר, פוצצנו את הכור הגרעני בעירק, תסתנו בגובה של 15 מטר מעל האדמה ובלי שיגלו אותנו זיינו להם את הצורה, נשיא ארה"ב לא האמין בכלל שזה אפשרי.
עכשיו אני אעתיק את השיחה ואוסיף מידע לתגובותיו הטיפשיות של ולנטין חסר הידע :P ציטוט:
אהה ושכחתי להזכיר שצבא ישראל הוא הצבא היחידי בעולם שלא מתאמן על בליינד, אלא מתאמן בפעולות אמיתיות יום יום. Last edited by Eye-Soft; 16-07-06 at 10:42.. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
אוי תעשו טובה
מספיק עם השטויות האלו לישראל לא היה את הצבא הכי חזק בעולם ולא יהיה נכון הצבא חזק והכול אבל לא הכי חזק בעולם ולמה למשל אתם מראים רק את צבא ארצות הברית שהוא באמת חזק מה עם צבא רוסיה?! לרוסיה יש צבא חזק ביותר באמת שחזק ביותר הרוסים יש להם גם היסטוריה לא קטנה הם עצרו את נפוליאון (אם אני לא טועה) הם גם עצרו את היטלר מה עם צבא סין?! מיליוני חיילים טכנולוגיה אולי אפילו יותר מתקדמת משל ישראל מאיפה יש לנו כל כך הרבה אומץ להשוויץ?!
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אממ, רוסיה במלחמת העולם השנייה הייתה מיד לאחר מבצע החומש של סטאלין שהניב תוצעות מרהיבות, אבל בו זמנית הייתה בשילטון דיקטטורי שבו יכלו לקבוע האם אתה תלך לצבא או לא. כיום, הם עדין משתמשים באותם כלי נשק מהמלחמה הקרה - משנות השישים. הם לא התקדמו מאז שנות ה60 ורובה הסער הטוב ביותר שלהם הוא הAK, הקלצ'ניקוב, מה שיש לכל טרוריסט :\ סין ? אם מה הם יתקפו אותנו, אורז ? אין להם צבא גדול, בקושי יש להם משהו. אין להם גם נשק כי הם מדינה שרוצה שייצרו אצלה, לא מדינה שרוצה להראות ביצים. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
דרך אגב אשמח אם תביא את הסירטון שאמרת.
# 10 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
הדיעה הרווחת היא שמה שניצח את נפוליאון הגדול היה ה"גנרל חורף" שזה מונח למי שלא יודע לצבא שלא מותאם לאקלים חורפי קשה ולכן חייליו מתו בקור. למרות זאת ב3 השנים האחרונות בעקבות גילויים חדשים נקבע כי מגפת כינים היא מה שפגע קשות בצבאו של נפוליאון כמו כן מחסור קשה באוכל. אז צריך לומר בעצם "גנרל הכינה נחמה" או "גנרל התינוק של במבה"
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|