הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 13-07-06, 17:25   # 1
yaiRy
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003

מיני פרופיל

yaiRy לא מחובר  

עדכון
קיבלתי 3 מיילים מאתרים בעלי PR 4 עם פוטנציאל לעלות ל-5 בחודשים הקרובים,
קיבלתי אותם למערכת ואחד מהם כבר החזיר לי חוזה חתום והעדכון דומיין נעשה ממש ברגעים אלה (:

אתרים בעלי PR 4 יש לכם גם צ'אנס להתקבל.
ישן 13-07-06, 21:48   # 2
cobano
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

cobano לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי yaiR yerushalmi
בתגובה מעלייך כתבו שאני מקדם אתרים אחרים וזה מדויק (:

ואם אתה תצליח למכור בשוק הישראלי לינק באתר אחד PR5 עבור 100$ בשנה אני מוריד בפנייך את הכובע. לא הגיוני שלינק באתר PR 7 יעלה 10$ בחודש ואתה תמכור לינק על אתר PR5 עובר 100$ לחצי שנה.
בכל מקרה, אני לא שולל מאף אחד את הזכות למכור קישורים נוספים גם כשהוא יתארח תחתי, מצידי שימכור כמה קישורים שהוא רק רוצה כל עוד ה-2 קישורים שלי מופיעים.

אז מה רע בלאחסן את האתר שלך חינם, דרכי עם חוזה, למכור כמה קישורים שאתה רוצה רוצה, למכור כמה מוצרים שאתה רק רוצה תמורת 2 קישורים במילים אשר ישבו בצורה אנוכית או מישורית לפי בחירת הלקוח ולא יהיו בולטים משאר האתר?

בכל מקרה, קיבלתי כבר כמה מיילים ואני כרגע בודק את אותם אתרים.
לא אני מוכר אלא אני קונה,
ו100$ אגב זה מחיר מצחיק כי המחיר שכרגע דורשים לקישורים לאתרים הוא גבוה בהרבה כלומר "אני לא מדבר סתם"
עדיין אני לא רואה הגיון בעסקה כזאת, עקב כך שכל האתרים בעלי PR5+ הם אתרים ותיקים וחזקים.
כדי לך לבדוק כמה זמןו האתר קיים ואל תעריך אתר לפי העדכון האחרון שנערך לפני חודשיים וחצי בגלל שגם אתרים שטחיים ובעלי מספר לינקים מצומצם קיבלו PR שלא מתאים לרמת האתר (כן גם כמה אתרים כאלה שלי).
  Reply With Quote
ישן 14-07-06, 06:33   # 3
yaiRy

מיני פרופיל

yaiRy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי cobano
לא אני מוכר אלא אני קונה,
ו100$ אגב זה מחיר מצחיק כי המחיר שכרגע דורשים לקישורים לאתרים הוא גבוה בהרבה כלומר "אני לא מדבר סתם"
עדיין אני לא רואה הגיון בעסקה כזאת, עקב כך שכל האתרים בעלי PR5+ הם אתרים ותיקים וחזקים.
כדי לך לבדוק כמה זמןו האתר קיים ואל תעריך אתר לפי העדכון האחרון שנערך לפני חודשיים וחצי בגלל שגם אתרים שטחיים ובעלי מספר לינקים מצומצם קיבלו PR שלא מתאים לרמת האתר (כן גם כמה אתרים כאלה שלי).
http://www.linkadage.com
תריץ חיפוש באתר הנ"ל, מחיר סטנדרטי לאתר PR 5 עבור חצי שנה - 50$ (כמובן שיש נושאים יותר מבוקשים ופחות מבוקשים). בחשבון פשוט כ-8$ לחודש ( 36 ש"ח לחודש ) מחיר מוערך של חבילת הוסטינג.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי deskr
הצעה לא משתלמת.
אבל אני בטוח שתמצא פה כמה פראיירים.
הצעה לא משתלמת?
רוב אתרי PR 4-5 ומעלה בכלל לא יודעים לנצל את האתרים שלהם למטרות כסף, וגם אם הם ידעו בספק שהם ימצאו לקוחות בתחום ה-SEO, זה שוק נפלא כשאתה יודע לעבוד איתו נכון.
אנשים נותנים אירוח חינם תמורת פרסומות, גימיקים תקשורתיים וכו'.
אני נותן אחסון חינם ( שלא תמצא כמותו בהרבה מקומות בארץ ) עבור 2 קישורי טקסט, תזכור שבסה"כ מדובר פה ב-2 קישורי טקסט ולא באף תמורה אחרת.
כמארח האתר אני מכיר בבעל האתר כקניין רוחני של האתר בלבד, זכותו המלאה לעשות עם אתרו כל דבר שרק ירצה. זאת אומרת, אם אתה בעל אתר מחליט להתארח תחת הפרויקט שלי אתה יכול להשתמש באתרך לכל מטרה שרק תרצה (בין היתר גם להרוויח כסף).
אני לא שולל אף זכות מבעל האתר לעשות כל מה שרק ירצה.
"פראיירים" היא ממש לא המילה המתאימה כאן, אנשים שמוכנים לקפוץ על הזדמנות חד פעמית ולארח את אתרם חינם בלי דאגות על הראש מצטרפים ואני מאמין שגם ימשיכו להצטרף לפרויקט שלי.

לפני שאתה זורק כאלה הערות, כדאי שתשים את שני הצדדים על המאזניים ותשקול טוב טוב את הצדדים.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי designs.co.il
אם תמצא לי 5 אתרים עם PR7 שמוכנים לשים 2-3 לינקים שלי אני מוכן לשלם לכל אחד 10$ לחודש בכיף.
אני לא מוכר קישורים דרך אותם אתרים, אני מקדם את אתרי לקוחותי שמעוניינים להגיע לתוצאות גבוהות תחת מילות מפתח שהם בוחרים כחלק משירות נרחב.

Last edited by yaiRy; 14-07-06 at 06:36..
  Reply With Quote
ישן 14-07-06, 07:57   # 4
null
кто ты?

מיני פרופיל

null לא מחובר  

ציטוט:
http://www.linkadage.com
תריץ חיפוש באתר הנ"ל, מחיר סטנדרטי לאתר PR 5 עבור חצי שנה - 50$ (כמובן שיש נושאים יותר מבוקשים ופחות מבוקשים). בחשבון פשוט כ-8$ לחודש ( 36 ש"ח לחודש ) מחיר מוערך של חבילת הוסטינג.

הצעה לא משתלמת?
רוב אתרי PR 4-5 ומעלה בכלל לא יודעים לנצל את האתרים שלהם למטרות כסף, וגם אם הם ידעו בספק שהם ימצאו לקוחות בתחום ה-SEO, זה שוק נפלא כשאתה יודע לעבוד איתו נכון.
אנשים נותנים אירוח חינם תמורת פרסומות, גימיקים תקשורתיים וכו'.
אני נותן אחסון חינם ( שלא תמצא כמותו בהרבה מקומות בארץ ) עבור 2 קישורי טקסט, תזכור שבסה"כ מדובר פה ב-2 קישורי טקסט ולא באף תמורה אחרת.
כמארח האתר אני מכיר בבעל האתר כקניין רוחני של האתר בלבד, זכותו המלאה לעשות עם אתרו כל דבר שרק ירצה. זאת אומרת, אם אתה בעל אתר מחליט להתארח תחת הפרויקט שלי אתה יכול להשתמש באתרך לכל מטרה שרק תרצה (בין היתר גם להרוויח כסף).
אני לא שולל אף זכות מבעל האתר לעשות כל מה שרק ירצה.
"פראיירים" היא ממש לא המילה המתאימה כאן, אנשים שמוכנים לקפוץ על הזדמנות חד פעמית ולארח את אתרם חינם בלי דאגות על הראש מצטרפים ואני מאמין שגם ימשיכו להצטרף לפרויקט שלי.

לפני שאתה זורק כאלה הערות, כדאי שתשים את שני הצדדים על המאזניים ותשקול טוב טוב את הצדדים.

אני לא מוכר קישורים דרך אותם אתרים, אני מקדם את אתרי לקוחותי שמעוניינים להגיע לתוצאות גבוהות תחת מילות מפתח שהם בוחרים כחלק משירות נרחב.
אם אני מבין אותך נכון,
נכון לרגע זה האתר המקודם בעל PR0,
ואתה מבקש מאתר PR5 שיקשר אליו?

אתה חושב שזה הגיוני? או שגוגל יחשוב שזה הגיוני?
  Reply With Quote
ישן 13-07-06, 23:49   # 5
taikaish
הוסטסניון

מיני פרופיל

taikaish לא מחובר  

ציטוט:
לא הגיוני שלינק באתר PR 7 יעלה 10$ בחודש ואתה תמכור לינק על אתר PR5 עובר 100$ לחצי שנה..
אם תמצא לי 5 אתרים עם PR7 שמוכנים לשים 2-3 לינקים שלי אני מוכן לשלם לכל אחד 10$ לחודש בכיף.
  Reply With Quote
ישן 15-07-06, 00:09   # 6
talyigal
הוסטסניון

מיני פרופיל

talyigal לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי designs.co.il
כנ"ל גם אני מוכן. אין כזה דבר....אתר בpr7 הקישור שם כל כך יקר בחודש אולי הם עושים בכיף 100 דולר מקישור pr7 זה כבר לא משחק ילדים זה אתרים ברמה של נענע להזכירך שגוגל הישראלי הוא בכלל pr8 שזה דבר שיכניס אותך לפרופורציות. נענע pr6. אתה יודע כמה עולה באתרים האלה קישור???

אתר ההומור הישראלי הגדול ביותר!
  Reply With Quote
ישן 15-07-06, 01:41   # 7
yaiRy

מיני פרופיל

yaiRy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי talyigal
כנ"ל גם אני מוכן. אין כזה דבר....אתר בpr7 הקישור שם כל כך יקר בחודש אולי הם עושים בכיף 100 דולר מקישור pr7 זה כבר לא משחק ילדים זה אתרים ברמה של נענע להזכירך שגוגל הישראלי הוא בכלל pr8 שזה דבר שיכניס אותך לפרופורציות. נענע pr6. אתה יודע כמה עולה באתרים האלה קישור???
וואו גלשת פה לנושא אחר לגמרי.

האתרים שהצגת הם לא חברים "במרוץ אחרי ה-PR", יש להם מספיק פרסום גם אם גוגל לא היו מאנדקסים אותם. הם לא מחפשים קישורים מאתרים אחרים ולא מוכרים קישורים.

אתה חושב שזה כל כך מסובך להשיג PR7?
תחשוב שוב, אומנם זה יקח לך תקופת זמן של לפחות 3 עידכוני PR אבל עם מספיק אתרים שמשקשרים עם PR גבוה תגיע גם מעבר לזה.

חבר'ה נסחפתם כאן ברמות מטורפות, אתם רוצים יש לכם באתר שהבאתי מקודם ב-150$ לחודש פרסום ב-2-3 אתרי PR7 + אתר PR5 (עיסקת חבילה) וכו'.

בשוק הישראלי אין מי שיקנה מכם קישורים כאלה,
בשוק הבינלאומי אין מי שיסתכל עלייכם כי האתרים שלכם בשפה העברית.

תצאו מהסרט.
ישן 14-07-06, 17:50   # 8
livefooty
Permanently Banned

מיני פרופיל

livefooty לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי cobano
הצעה לא חכמה,
אם אני הייתי במקום אתר בעל PR 5 הייתי מוכר מקום אחד באתר שלי עבור 100$ לחצי שנה ואני בטוח שאני אמצא חברת אכסון שיכולה למכור לי אכסון ב200$ לשנה.

לינקים בצורה הזאת אני לא מאמין שתשיג...
אגב מה יעזור לך לינק מאתר פוקימון לאתר אכסון אתרים?
אתה רציני קובנו? אני יכול למכור קישור ב100 דולר??

איפה אני יכול לעשות את זה?
  Reply With Quote
ישן 14-07-06, 18:14   # 9
null
кто ты?

מיני פרופיל

null לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי livefooty
אתה רציני קובנו? אני יכול למכור קישור ב100 דולר??

איפה אני יכול לעשות את זה?
קיימים מס' אתרים בחו"ל שעוסקים בעניין,
למה שלא תריץ חיפוש בגוגל בנושא?
( רמז : Sell Links )

[ כמובן שיש עדיפות לאתרים באנגלית, מן הסתם ]

ואגב יאיר, IP שונה לא יעזור לך, אתה צריך לעשות הפרדת ארונות,
כדי שהרווח בין הIPים יהיה הכי גדול שאתה יכול להשיג מבין?
רווח במס האחרון לא יעזור לך ממש
אבל רווח במס' השלישי או השני יעזור

---------
127.0.0.1
מס4.מס3.מס2.מס1
---------

[ כמו שציירתי ככה תקראו את זה, אל תחשבו הפוך לא הפוך... ]

-עריכה-
נ.ב.
ה"תופעה" ומאמרים בנושא ניתן למצוא ע"י שילוב של צמד המילים C Class למחרוזת חיפוש בנושא. [ לא מובן, נכון? ]
בקיצור כנס ל SeoIsrael וחפש שם מאמר על C Class
  Reply With Quote
ישן 14-07-06, 18:19   # 10
yaiRy

מיני פרופיל

yaiRy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Google
קיימים מס' אתרים בחו"ל שעוסקים בעניין,
למה שלא תריץ חיפוש בגוגל בנושא?
( רמז : Sell Links )

[ כמובן שיש עדיפות לאתרים באנגלית, מן הסתם ]

ואגב יאיר, IP שונה לא יעזור לך, אתה צריך לעשות הפרדת ארונות,
כדי שהרווח בין הIPים יהיה הכי גדול שאתה יכול להשיג מבין?
רווח במס האחרון לא יעזור לך ממש
אבל רווח במס' השלישי או השני יעזור

---------
127.0.0.1
מס4.מס3.מס2.מס1
---------

[ כמו שציירתי ככה תקראו את זה, אל תחשבו הפוך לא הפוך... ]

מניסיון עם איש SEO מארה"ב שקידם לי את אחד האתרים,
אין בעיה לעבוד תחת IP's שונים בטווח XXX.XXX.XXX.0/24 , בנוסף לרוב גוגל בודקים עם ה-IP זהה לא מעבר לזה.
בכל מקרה, אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה יחבל להמשיך אותו כאן באשכול כשהוא לא קשור לנושא, צור קשר בפרטי.

ודר"א אפשר לבקש מספ' קלאסים פר ארון לא חייבים לעבור לארון אחר (:.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום