|
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
עדכון
קיבלתי 3 מיילים מאתרים בעלי PR 4 עם פוטנציאל לעלות ל-5 בחודשים הקרובים, קיבלתי אותם למערכת ואחד מהם כבר החזיר לי חוזה חתום והעדכון דומיין נעשה ממש ברגעים אלה (: אתרים בעלי PR 4 יש לכם גם צ'אנס להתקבל.
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ו100$ אגב זה מחיר מצחיק כי המחיר שכרגע דורשים לקישורים לאתרים הוא גבוה בהרבה כלומר "אני לא מדבר סתם" עדיין אני לא רואה הגיון בעסקה כזאת, עקב כך שכל האתרים בעלי PR5+ הם אתרים ותיקים וחזקים. כדי לך לבדוק כמה זמןו האתר קיים ואל תעריך אתר לפי העדכון האחרון שנערך לפני חודשיים וחצי בגלל שגם אתרים שטחיים ובעלי מספר לינקים מצומצם קיבלו PR שלא מתאים לרמת האתר (כן גם כמה אתרים כאלה שלי). |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |||
|
ציטוט:
תריץ חיפוש באתר הנ"ל, מחיר סטנדרטי לאתר PR 5 עבור חצי שנה - 50$ (כמובן שיש נושאים יותר מבוקשים ופחות מבוקשים). בחשבון פשוט כ-8$ לחודש ( 36 ש"ח לחודש ) מחיר מוערך של חבילת הוסטינג. ציטוט:
רוב אתרי PR 4-5 ומעלה בכלל לא יודעים לנצל את האתרים שלהם למטרות כסף, וגם אם הם ידעו בספק שהם ימצאו לקוחות בתחום ה-SEO, זה שוק נפלא כשאתה יודע לעבוד איתו נכון. אנשים נותנים אירוח חינם תמורת פרסומות, גימיקים תקשורתיים וכו'. אני נותן אחסון חינם ( שלא תמצא כמותו בהרבה מקומות בארץ ) עבור 2 קישורי טקסט, תזכור שבסה"כ מדובר פה ב-2 קישורי טקסט ולא באף תמורה אחרת. כמארח האתר אני מכיר בבעל האתר כקניין רוחני של האתר בלבד, זכותו המלאה לעשות עם אתרו כל דבר שרק ירצה. זאת אומרת, אם אתה בעל אתר מחליט להתארח תחת הפרויקט שלי אתה יכול להשתמש באתרך לכל מטרה שרק תרצה (בין היתר גם להרוויח כסף). אני לא שולל אף זכות מבעל האתר לעשות כל מה שרק ירצה. "פראיירים" היא ממש לא המילה המתאימה כאן, אנשים שמוכנים לקפוץ על הזדמנות חד פעמית ולארח את אתרם חינם בלי דאגות על הראש מצטרפים ואני מאמין שגם ימשיכו להצטרף לפרויקט שלי. לפני שאתה זורק כאלה הערות, כדאי שתשים את שני הצדדים על המאזניים ותשקול טוב טוב את הצדדים. ציטוט:
![]() Last edited by yaiRy; 14-07-06 at 06:36.. |
|||
![]() |
![]() |
# 4 | |
кто ты?
|
ציטוט:
נכון לרגע זה האתר המקודם בעל PR0, ואתה מבקש מאתר PR5 שיקשר אליו? אתה חושב שזה הגיוני? או שגוגל יחשוב שזה הגיוני? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
|
ציטוט:
האתרים שהצגת הם לא חברים "במרוץ אחרי ה-PR", יש להם מספיק פרסום גם אם גוגל לא היו מאנדקסים אותם. הם לא מחפשים קישורים מאתרים אחרים ולא מוכרים קישורים. אתה חושב שזה כל כך מסובך להשיג PR7? תחשוב שוב, אומנם זה יקח לך תקופת זמן של לפחות 3 עידכוני PR אבל עם מספיק אתרים שמשקשרים עם PR גבוה תגיע גם מעבר לזה. חבר'ה נסחפתם כאן ברמות מטורפות, אתם רוצים יש לכם באתר שהבאתי מקודם ב-150$ לחודש פרסום ב-2-3 אתרי PR7 + אתר PR5 (עיסקת חבילה) וכו'. בשוק הישראלי אין מי שיקנה מכם קישורים כאלה, בשוק הבינלאומי אין מי שיסתכל עלייכם כי האתרים שלכם בשפה העברית. תצאו מהסרט.
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
איפה אני יכול לעשות את זה? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
кто ты?
|
ציטוט:
למה שלא תריץ חיפוש בגוגל בנושא? ( רמז : Sell Links ) ![]() [ כמובן שיש עדיפות לאתרים באנגלית, מן הסתם ] ואגב יאיר, IP שונה לא יעזור לך, אתה צריך לעשות הפרדת ארונות, כדי שהרווח בין הIPים יהיה הכי גדול שאתה יכול להשיג מבין? רווח במס האחרון לא יעזור לך ממש אבל רווח במס' השלישי או השני יעזור --------- 127.0.0.1 מס4.מס3.מס2.מס1 --------- [ כמו שציירתי ככה תקראו את זה, אל תחשבו הפוך לא הפוך... ] ![]() -עריכה- נ.ב. ה"תופעה" ומאמרים בנושא ניתן למצוא ע"י שילוב של צמד המילים C Class למחרוזת חיפוש בנושא. [ לא מובן, נכון? ![]() בקיצור כנס ל SeoIsrael וחפש שם מאמר על C Class |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
|
ציטוט:
אין בעיה לעבוד תחת IP's שונים בטווח XXX.XXX.XXX.0/24 , בנוסף לרוב גוגל בודקים עם ה-IP זהה לא מעבר לזה. בכל מקרה, אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה יחבל להמשיך אותו כאן באשכול כשהוא לא קשור לנושא, צור קשר בפרטי. ודר"א אפשר לבקש מספ' קלאסים פר ארון לא חייבים לעבור לארון אחר (:.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|