![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אין כזאת פונקציה clean לפי PHP.NET ..
בקשר לשניה: http://il.php.net/manual/en/function...es-runtime.php http://il.php.net/manual/en/function...es-runtime.php אשמח אם תעזור לי להשתמש בהן . |
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
שוב, CLEAN זה פונקציה שאני בניתי שמריצה את הפונקציה MYSQL_REAL_ESCAPE_STRING
על כל איברי המערך. וככה מגינה מפני התקפות של SQL לפני הכנסה למסד הנתונים עכשיו לגבי MAGIC QOUTE אני אסביר, אפשרות זו היא אפשרות שנועדה למתכנתים מתחילים, בפשטות MAGIC QOUTES מוסיף סלאשים למשתנים הגלובלים , GET POST וכד'. בדומה ל ADDSLASS עכשיו, לא לכל שרת אפשרות זו פועלת, מה גם שאפשרות זו מאיטה את ה PHP לכן לא מומלץ להשתמש בה ובגלל זה רב השרתים לא מפעילים אותה. אבל אי אפשר לסמוך על זה לדוגמא, בניתי מערכת דיי גדולה, בסביבות ה 3 אלף שקל. ולא סידרתי את העיניין הזה (כן כולם עושים טעויות) ומה שקרה הוא שזה דפק את כל המערכת כשהבן אדם עבר שרת והייתי צריך להתחיל כמעט הכל מההתחלה בגלל הבאגים המרובים שזה גרם למערכת. לכן מאז בכל מערכת שאני בונה אני מוסיף בדיקה. כלומר אם MAGIC QOUTE פעיל...אז תעשה stripslashes לכל איברי המערכים של המשתנים הגלובלים וכמה שיותר מוקדם יותר טוב, לדוגמא אני משתמש בקובץ GLOBAL אז זה בין השורות הראשונות שאני שם. עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה לבנות פונקציה שתעבור על המשתנים הגלובלים ותמחוק את הסלאשים ש MAGIC QOUTES יצר לאחר מכן להוסיף שורה אחת שתבטל את ה MAGIC QOUTE להמשך הסקריפט וככה אתה מבטל להמשך הסקריפט set_magic_quotes_runtime(0); @ini_set('magic_quotes_sybase', 0); עכשיו המלצה שלי - לא כל כך קשור לטרייד תעשה בדיקה דומה ל REGISTER GLOBAL אם לא הבנת משהו, תגיד בדיוק מה... |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
את זה:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
PHP קוד:
לבטל את האפשרות של MAGIC |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אז למה בכלל צריך את השורות האלו?
|
![]() |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
בשביל שהשרת לא ימשיך להתנהג ככה, כלומר אחרי שהפעלת את השורות האלה אז MAGIC QOUTES מכובה ואתה לא צריך לדאוג לגביו יותר, אבל הוא לא מכבה את זה באופן רטואקטיבי על המשתנים שכבר נוצרו
להזכירך SUPER GLOBALS נוצרים לפני שאתה נותן כל פקודה בכלל כלומר שלפני השורות האלה אתה תאלץ עדיין להתמודד עם השינוי ש GET ו POST וכל השאר עברו... יש מבין ? |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
לא, וגם לא נראה לי שזה כל כך הכרחי להשתמש בזה.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
חכה עד שתיפול במערכות גדולות, כמו שקרה לי...
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
כשאני אתכנת מערכת גדולה אתה תהיה הראשון לבדוק אותה
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |