![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
הוא בסוף מסכים והוא נותן לי net// אבל זה לא קטע אנ ילא רוצה תדויימן הזה!! אני רוצה את מה שמגיע לי
חבר על
|
תראה אחי
את ההקלטה לא שמעתי וראיתי רק את התמונה. לפי התמונה אפשר גם להבין שסתם עיצבנת אותו אז הוא אמר לך שהוא יביא לך דומיין כדי שתעזוב אותו בשקט. אני לא מאמין שאבי יצטרך לדפוק לקוח בשביל 500 שקל או סכומים כאלה קטנים, בזמן שהוא מוכר מחשבים (כמו שהוא מכר לי) במחירים הרבה יותר גדולים. אתה מנסה לשכנע את כולנו ששרי אריסון גנבה מסטיק מהמכולת.... אתה לא כ"כ הגיוני. |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
באמא שלי ילדים קטנים.
חלאס לבכות. הלך הלך, תחכה שידאג לזה, לא דואג תתמודד. ולא אומרים דומאיין אומרים דומיין. תלמד לדבר בנאדם. אתה נשמע כמו ילד קטן, למה אתה מתעסק בזה בכלל? אבי - תנסה לפצות אותו במשהו שיפסיק להתלונן ותלמד לא להתעסק עם ילדים קטנים.
חבר על
|
אני לא מבין מה הוסטס קשור לפה? פורסמה ביקורת אחת, הבנו שאבי "נוכל" למה להמשיך?
ד"א הקלטה ללא צד שלילי לפי מה שידוע לי לא חוקית (תתקנו אותי במידעה ואני טועה) Last edited by Boris; 23-06-06 at 11:47.. |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב הבנו שאבי "נוכל" ואתה נשמע קצת כמו ילד קטן צחי, אני שומע כרגע את ההקלטה זה משגע אותי, מה הקטע?
למה לחפור? |
![]() |
# 16 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
שמעו דבר ראשון אין שופם קשר לילד קטן
מה שחשוב מבחינתי זה לא להיות ילד פראייר..............ולשמור על הכבוד........ הוא לא סתם ביקש למחוק את ההודעה תמורת פיצוי!!.....שילמד לעמוד מאחורי המילה שלו
משתמש - היכל התהילה
|
LOL המאפיה של הוסטס חח
|
![]() |
# 18 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אתם סתם חיילים של אבי והנה ההקלטה נמחק עכשיו בסדר מה עכשיו!!!!!!!!!
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 23-06-06 at 11:55.. |
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
ערכיה: מה זה "חיללים" לפי דעתי תפסיקו לריב, תדברו כמו בני אדם בוגרים ותסגרו את זה מחוץ להוסטס. |
|
![]() |
# 20 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
איוש נו עידן צחי מי שאתם לא תהיו די להיות ילדים קטנים ומסכנים
אני במקום אבי לא מחזיר כלום.. אתם פשוט מעצבנים! חוץ מזה 300 ש"ח ל PSD זה אפילו זול
תצורת הצגה | |
|
|