![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
בלי קשר להאקרים, אל תקנה את הספר...
שום דבר שימושי לא תלמד שם... |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
רוב מה שנאמר פה נכון, עם קצת ידע אתה יכול להגן על המחשב שלך יופי ואם יש לך עוד יותר ידע אז מעולה, אתה מסודר בעיקרון.
אבל חייב לציין שאם מישהו רוצה ממש לפרוץ לך למחשב, הוא יצליח. אין כזה דבר מחשב מוגן 100%. כמובן שמומלץ להגן על המחשב שלך בצורה הכי מקסימלית שיש אבל אני בספק שאם האקר רוצה ממש להיכנס לך למחשב, הוא יצליח. אותו עיקרון עם פורצים, אם מישהו רוצה לפרוץ לך לבית הוא יכנס בכל דרך אפשרית, גם אם יהיו סורגים מסביב לבית.
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
בצה"ל (חיילים, גבו אותי) כל המחשבים שמכילים מידע סודי פשוט מאוד לא מחוברים לשום רשת חיצונית.
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המחשב השני שלי בבית לא היה מחובר בחיים לאינטרנט ועובדה שבחיים לא קורה לו כלום, לעומת זאת המחשב שלי,שכן מחובר לאינטרנט, כן "נדבק" בכל מיני תולעים מסויימים. שורה תחתונה - בזבוז כסף אחד גדול הספר הזה והכסף שלך.
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רוב המשאבים שרוגלות, וירוסים, תולעים וטרויאנים לוקחים הם רוחב פס ברשת, בלי אינטרנט רוב הסיכויים שלא תרגיש בהדבקות (ד"א זה אומר שהכנסת דיסק, כונן קשיח או כלי אחסון אחר שהכיל את ה"נגע" למחשב). |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ההבדל שמחשב לא מחובר לאינטנרט בעצם מתקין תוכנות סלקטביות, ולכן אפשר לדעת מה סביר שיעביר וירוסים למחשב ומה לא. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|