![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
תגידו, באמת עכשיו, זה רק אני או שמיקרוסופט ממש העתיקו את הממשק הגראפי מ-Mac OSX?
אלכס מה יש לך להגיד על הניסיון של מיקרוסופט ליצור ממשק כמו של אפל? :P |
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שום ניסיון ושום כלום, העתקה בוטה! |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עומרי, אתה ממליץ להוריד תגירסת הבטא 2 ולהשתמש בה עד שתצא הגירסא המלאה או עדיף להישאר עם XP ?
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם לא הייתי מחויב לניסוי הקטן שלי הייתי חוזר לXP כבר!
יש לי מערכת מותאמת אישית של XP שבנויה למשחקים (תוספת 40MB זיכרון), הVista היא ניגוד מוחלט! וזה לא שיש רק דברים רגעים להגיד על Vista, בכלל לא... יש גם הרבה דברים טובים למשל הפשטות שלה! כל דבר קטן שלא פועל מפעיל מערכת תיקון, עזרה וכו'... המערכת מבצעת הכל בשבילך! בנוסף זה ממש Operating System For Dummies! כל אחד פה יכול לפרמט ולהתקין את Vista (יש ממשק גראפי באתחול הדיסק!), וגם כל בעיה נפתרת בשניות. |
![]() |
![]() |
# 15 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מוכן ומזומן!
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
שלי לא תואם
![]() יש לי 384 ראם וצריך 512..
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() (צביקה פיק לשלטון) |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
נשמה של הפורום
|
למה לעזעזל צריך .NET Framework להריץ את זה?
כנראה שאני בחיים לא אדע אם המערכת שלי מוכנה לויסטה... ד"א עומרי, יש אפשרות להחליף לעיצוב הפשוט סטייל Win 2000 גם בויסטה? ז"א לבטל את כל השטויות שאוכלות ראם בלי סוף?
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל השטויות הגראפיות לא אוכלות את הזיכרון, כל השטויות הגראפיות מעמיסות על כרטיס המסך והמעבד.
כן אפשר לעבור לVista Basic שזה עדיין סקין מתקדם של Vista אבל בלי Aero, אם בא לך להתפרע אפשר גם לעבור לWindows Classic שזה המראה של Win 95/98 שזה בכלל לא יאמץ את כרטיס המסך, וגם אפשר לבטל את הSideBar שתופס לא מעט זיכרון! אבל הישומים הרציניים שתופסים מאות מגה זיכרון (ואני מדבר על דברים טיפשיים שאין להם שום שימוש) מוגדרים כ"פעולות מערכת" ואי אפשר לכבות אותם. |
![]() |
![]() |
# 20 |
נשמה של הפורום
|
התכוונתי ל Classic, כל עוד זה קיים זה מה שחשוב לי. הסיבה היחידה שאני מכריח את עצמי להישאר ב XP, כי יש בה כמה דברים הכרחיים פלוס את הממשק של 2000, אחרת ממזמן הייתי חוזר ל 2000.
את הסיידבאר אני מבטל ברגע שאני מתקין את המערכת. אני אמצא דרכים גם לבטל את כל מה שתופס זיכרון מיותר כמו שעושים ב XP.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|