![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ה'+' היה לחלק הבא של ההודעה, כלומר-צריך קב"א 56 ובנוסף(פלוס) לא להיות ערבי. בקשר לתגובה השנייה שלך אליי: בירפ"א א' נופלים המון אנשים שלא רוצים להיות בטייס, לצערי אני מכיר יותר מידי טוב את כל ההליכים של גיבושים/מיונים וכו' לכל היחידות הקרובות. מוות לכל התהליכים, נוב' 06 מתקרב ואני מסיים עם זה =). |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אח שלי היה 55 ואם אני לא טועה חברים שלו 54...וכולם זומנו.... |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אם אני נופל במיונים (חס וחלילה וחס :| )אני יכול ללכת לכל יחידה התנדבותית אחרת, ואם אני לא הולך ליחידה התנדבותית ישבצו אותי במשהו משלהם, לאו דווקא תותחנים... בקשר לאיך אני יודע את הפרופיל... מיוני טיס מתחילים עם פרופיל 97 וקב"א של מעל 55... כלומר או 55 או 56 ולכן אני יודע שהקב"א שלי היא או 55 או 56 לולא זה לא היו מזמינים אותי למיונים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
היי היי מה עשיתם מזה עיניין,
כולה קורס טייס :], אסור לדעת שאני טייס :@:@, חחח סתם :P בעיקרון, יש לי התרון על רוב הפורום, אני לומד בביה"ס של חיל האוויר, אבל כמעט בטוח שטייס אני לא יהיה, שאלו למה? כי זה ביה"ס שמכשיר אנשים לתחזוק מטוסים, בקרה ואלקטרוניקה :>
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה, אתה יכול להיות טייס....פשוט אם לא, ישימו אותך במוסך....וגם זה לא כזה רע..אבא שלי היה שם. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() הכי נחמד להיות בחמ"ן, אחלה אנשים, גולשים באינטרנט בפאנן ומבלים באילת מפעם לפעם ע"ח צה"ל (רק חבל שכאן יש כונפות)
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה שמסקרנת אותי, כמה נק' יורדות מהפרופיל על אסתמה?
EDIT למטרת ההדגשה - משאף צמוד בכיס, Last edited by Eli-Hai; 21-05-06 at 20:20.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט: