![]() |
# 11 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אולי תעשה קובץ Temp בו יהיה את שם הקובץ שהועלה ואז אחרי ההעלאה הוא יציג את השם? אבל זה לא יעזור בהעלאות מרובות אי אפשר לעשות עוגיה או משהו? או לשמור את השם במסד ותעשה לולאה שאחרי נגיד 100 שורות זה מוחק את השורה הראשונה....כאילו מעלה את השורה ה100 ומחק את ה1
אם הבנתי נכון |
![]() |
![]() |
# 13 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אני לא טועה, באתר שלי אני עובד על אותו עיקרון, אני מדבר על עובדות על על תאוריות. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
טוב תקשיבו, יש לי דבר אחד להגיד לכם (מנהל אתה יכול לנעול ולחסום)
אתם פשוט גועל נפש, באמת אני לא מדבר על עזרה לא עזרה, אני מדבר על הצורה של הדיבור שמי שכביכול ה"וותיקים" פה מרשים לעצמם לדבר כלפי משתמשים אחרים מה זה הדבר הזה ? חשבתי שאולי הגעתי לפורום טיפה איכותי אבל כנראה שטעיתי...כל הפורום מלא בילדים קטנים שלא מבינים את המשמעות של יחסי אנוש. כמה ממכם באמת יכולים לקרוא לעצמם מתכנתים ? כמה ממכם באמת עובדים בשביל כסף עבור תיכנות ? תתחילו מפה, באתי לפה סתם כי חשבתי שיהיה נחמד,אני לא צריך את הפורום בשביל עזרה ב PHP ממש לא.... אתם יכולים לבדוק את כל הפוסטים שלי, בפוסט היחידי ששאלתי שאלה...ביקשתי דרך להכוונה ככה אתם מגיבים ? "לך תלמד JS" , "אתה רוצה שאני אולי יבנה לך את כל הסקריפט?" מה זה הדבר הזה ? אתם קוראים לעצמכם קהילה ? תתבייישו בעצמכם באמת את התשובה למה שחיפשתי מצאתי כרגיל בדרכים הישנות והנפוצות... באמת תודה רבה על כל העזרה..... מנהל : אתה יכול לחסום אותי, אתה יכול למחוק את הפוסט, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אבל דבר אחד אתה לא יכול לעשות וזה להתעלם מהעובדה שאני צודק חבל שזה ככה....כי יכולתי לתרום פה הרבה מאד אבל כנראה שאין לזה טעם כבר... יום נעים לכם |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אני אמרתי לך- אפשר להגדיר שם- אז אתה מיד אומר "כן זה פשוט להניח שהשם של החלון הוא BLA והכל טוב ויפה אבל זה לא ככה באמת...כי אתה לא יכול לקחת סתם שם ולהגיד זה החלון שלי" ואם באמת היית מבין בJS היית יודע שאפשר להגדיר שם לחלון בעת פתיחתו. ואם לא בודקים לא יודעים. לא יותר פשוט להגיד, "אז איך מגדירים לחלון שם?" במקום להתחיל לתקוף? וכן, בתקופה שלך יש נימה מאוד תוקפנית! מה רצית שאני אגיד לך? "משתמש יקר, אתה טועה. אני מבין שאתה מרוגז עלי ללא כל סיבה" בסדר כנראה שזה משהו בי לא בסדר אם לא באתי בגישה הזו |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
לא אני לא באתי ואמרתי שתגיד לי משתמש יקר וכאלה
אבל לכל אחד יש את התחום שהוא חלש בו אז ללכת להגיד לך תלמד ? זה לא פתרון אתה יחסית בסדר כי אתה כן הגבת... יכול להיות שלא הבנת את התגובה שלי נכון כי הרבה אנשים מדברים פה שטויות ואומרים תעשה ככה וככה ובתכלס אין להם מושג על מה הם מדברים אם אתה אומר צריך להגדיר שם לחלון אז אולי קישור למסמך שיעזור לי לראות איך כן להגדיר שם לחלון וכאלה דברים..... זה כמו שתגיד שאתה לא מבין ב GD (סתם דוגמא) אז אני יגיד לך לך תלמד PHP... תחשוב על זה ככה על איזה מעצבן זה.... |
![]() |
![]() |
# 18 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
גם אני וגם הרבה תכנתים פה ענו להם כאלה תשובות פעם, וגם אני הרבה פעמים חפשתי את הדרך הקלה, עד שהתיעשתי והחלטתי ללמוד לבד, ותאמין לי שזאת הדרך הכי טובה. הבאתי לך את הדרך, משם אתה צריך לנסות ולהסתדר. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני לא באתי לפה לחפש עזרה ב PHP ואני לא באתי לפה בשביל שיכתבו לי סקריפטים אני פתחתי את הטרייד הזה רק בשביל לקבל הכוונה תאמין לי אני מתכנת הרבה שנים כבר ואני יודע לחפש את התשובות שאני צריך לפעמים אתה רק צריך הכוונה קטנה בשביל לדעת מה לחפש... וזה מה שביקשתי... |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
מה שנישאר לך זה רק למקם אותו בעמוד שנפתח, ולשנות ב ID לID במסמך שבו אתה רוצה שיהיה הטקסט. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|