|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ובסכומים כמו שאתה מתאר אתה יכול לקנות זכיון לפתוח סניף של KFC... מומלץ באשדוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
יש בת"א אם זה מעניין אותך. ועסק הזיכיון יקר לי מידי, אחרי שרוכשים זיכיון צריך לשתף את החברה העליונה בהכנסות, למצוא משקיע בין 2 מליון דולר עד אין סוף..
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
סקיטלס זה לא סוכריות ג'לי ! סקיטלס מיובא לארץ ועוד איך. סקיטלס זה סוכריות מציצה רגילות @##@^#@%#$%$ יש לי מעל ל3KG של סקיטלס בבית... פופ טארטס - ג'לי !? תגיד לי שנייה, אי פעם אכלת פופ פארטס ? זה לחם מיוחד שבאמצע יש סוג של "ממרח" החל משוקולד ועד לאוכמניות. לא ג'לי 21#@!$@!%#@$%$@#^@$% ----------- להוריד את ה130% מס על מכוניות - אנחנו כבר לא מייצרים את הסוסיתא, אין בכך צורך... להוריד את ה78% מס על סוללות - אין לנו כבר מפעלי סוללות בארץ. להפסיק למכור כל דבר בארץ במחיר יקר פי כמה כי יש אנשים מספיק טיפשים שיקנו. ראו מוצרים מחשב. דרך אגב, מי שאמר על עלות היבוא, גם לארה"ב זה מיובא חכם... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
חיפשתי בכל הארץ ואין בשום מקום רק שאח שלי טס לארה"ב היה שם והוא קנה לי, סקיטלס זה כן סוכריות שיש בפנים ג'לי וזה לא סוכריות רגילות של מציצה כמו שאמרת :\ |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
המהירויות של האינטרנט ..
שם זה מיליון פה זה 5 מגה .. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
|
ציטוט:
אבל בשביל ליצור כזה דבר בארץ צריך תשתית, רישיון ממשרד התקשורת וקו - יקר מידי.
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
מטוסים+מוכניות קטנות :P
# 9 |
חבר על
|
התרבות האירופאית, האוכל האמריקאי, המחירים של המזרח הרחוק
![]()
# 10 | |