![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
צריך למצו דברים יחודיים ואיכותיים ולהביא אותם על ידיי ביטוי בפורום, חכו לפתיחה המחודשת של זולה זון קהילות
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
תרם רבות להוסטס
|
אלון, אל תפרסם שמות.. ינעלו את הנושא.
ד"א, מישהו מוכן לשנות את הטעות בכותרת שלי? כתבתי "זהו" במקום "דיון". ואלוקים יודע איך.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
אממ תאמת כל הפורומים שמתחילים מהר יותר מידי נהפכים להיות מוזנחים כי נכון בהתחלה יש לך הרבה משתמשים אתה משקיע יותר וזה ואז לא ניכנסים כבר ונימעס לך וזה מתחיל כך
ויש פורומים שמתחילים לאט ובסוף יש בהם הכי הרבה משתמשים
# 14 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לדעתי,
האחרים פשוט צריכים לזהות פורום ברמה (אהם אהם הוסטס אהם אהם ![]() לרוב אלו פורומים כלליים שמדברים על הכל... כל עוד זה פורום רציני שמדבר על נושא מסויים ויש לו קהילה רצינית והשקעה כספית גדולה אין שום סיבה שייסגר... קח לדוגמא את רוטר, פרש, תפוז, נענע כל אלו פורומים עם מטרה שמדברים על הרבה נושאים, אך כל נושא והקהילה שלו... הקהילה שם מפוצלת למס' נושאים, יש אנשים ברוטר שגולשים רק בסרטים ויש כאלה שגולשים במוטוריקה... כפי שאמרתי זה הכל תלוי במידת ההשקעה בפרסום ובשאר הירקות. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
צודק ב120 אחוז!
מכיר זאת מניסיון! ככה זה...למרות שזה מלמד אם הזמן הרבה את הבעלים בוובמסטריניג..וכדומה...
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
צריך שהבן-אדם יהיה רציני ככל האפשר. מאז csf, אני לא גולש בפורומים באופן קבוע (רק בפורום שלי שפועל כבר מעל לשנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
תרם רבות להוסטס
|
עצה שלי: גלשו בפורומים המבוססים על נושא. לרוב יש שם פורומי "OFF-TOPIC" שזה מחוץ לנושא, אלה פורומים שבד"כ שורדים למעלה משנה \ שנתיים ויותר
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|