![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הבנאדם לא ציין שהוא לא רוצה חומרה סטנדרטית. אז מאיפה לי שהוא רוצה 256 ו 40GB. באמת חלאס לשחק אותה יודעים. בטח שאני מסוגל לעמוד בתקציב, אבל בתקציב עם חומרה סטנדרטית ובתקציב שכזה - לא, וגם לא אתה ולא אף אחד. אני אמרתי את שלי, לא אגיב כאן יותר. אם אתה מתעקש, אז: הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Sempron 3000 Socket 754 Box Palermo 565 ש"ח Gigabyte GA-K8N51GMF NVIDIA GeForce 6100 Socket 754 434 ש"ח GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue 170 ש"ח Western Digital 40GB 7200RPM 285 ש"ח סה"כ 1,454 ש"ח ובינינו, אתה יודע שמחשבים מורכבים תמיד מסופקים עם חומרה זולה ולא מוכרת בכלל. אז ככה שאי אפשר לא להגיע למקסימום עם חומרה איכותית. Last edited by LosNir; 22-02-06 at 16:44.. |
|
![]() |
# 12 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מי אמר שהוא רוצה חומרה סטנדרטית? הוא ביקש מחשב שיעמוד בתקציב לכן מה זה משנה אם זה סטנדרטי או לא?
בקיצור, פעם הבאה אם אתה רואה מחשב ומסיק מסקנות מיותרות אז אל תגיב.. פשוט תן לאחרים לנסות לעזור ואל תגרום למשתמש לאבד את התקווה בגלל שאתה בא אליו ביציאה של אי אפשר. |
![]() |
# 13 |
משתמש חדש
|
אוקיי תודה כולם מצאתי מה שאני צריך, אפשר לנעול.
מנהל ראשי בדימוס
|
נעול עקב מציאת המפרט המתאים
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|