|
|
|
|
# 1 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
אם חברה רוצה להצליח באמת היא לא צריכה למכור "איחסון" היא צריכה למכור פתרונות. (ולא אני המצאתי את זה) אם חברה רוצה להצליח באמת היא צריכה פשוט למכור אתר שלם כולל דומיין איחסון ואת המערכת, כי בשוק הזה תמיד יש לקוחות וזה מה שאנשים מחפשים. במיוחד שמהירות חיבור לבתים פרטיים רק עולה ובעתיד מי יודע מה יהיה.
# 2 |
|
חבר בקהילה
|
מסכים עם כולכם.השוק פה באמת לא רציני וחברה חזקה צריכה לרכז את רוב המאמץ אם לא את כולו בעולם האמיתי ולא בפורום.
|
|
|
# 3 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
דווקא שמעתי על עסק שהרבה מכירי פה שבמקרה אני גם לקוח שלהם למרות שיש לי שני אחסונים במקומות שונים אחד מהם עכשיו מפתח מהו מהפכני שזה בעצם מה שאתה מדבר עליו רק יותר טוב ומשודרד. משהו שיכניס הון לקוחות עיסקיים כי תכלס בנינו כל אחדד מעדיף לקוחות בוגרים ולא ילדים. אני לא ירחיב על מה הולך להיות כי אני לא ממש יודע וגם כי אני לא רוצה להרוס להם את הרעיון. אבל מה שאתה אומר קיים ואני מאמין שיש בעוד כמה וכמה מקומות גם |
|
|
|
# 4 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
רוב האנשים רואים את את האחרים כמתחרים או כאנשים שסתם הורסים את השוק. |
|
|
|
# 5 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כמו בכל תחום רק מה אני לא מסכים עם הקטע של ילדים פותחים עסק. וילדים מפתחים את העתיד שלהם. שאני הייתי ילד לא ידעתי מזה מקלדת בכלל לא היה מחשבים. הבעיה היא שאולי הם חושבים לפתח תעתיד שלהם אבל בדרך פוגעים בעוד 100000 אנשים. ואני גם מוכן להתערב שעם רוב ההורים היו יודעים פה במה הילדים שלהם מתעסקים ובאיזה עבירות של אי הרשמה בחוק וכדומה 90 אחוז מהם לא היו נמצאים כאן היום. אז אולי זהב טוב ויפה להתנסות בניהול אבל אם כבר עושים את זה שיהיה כשיר ועד הסוף ולא רק בלפתוח עסק עם ריסיילר\ שרת ועיצוב ודומיין וזהו אני מנהל. |
|
|
|
# 6 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
אתם כולכם נגד ילדים בני 13 כבר אי אפשר לדבר כאן!!!! עכשיו אני יענה לכם באמת למה נהרס השוק..!.. בגלל שאתם לא נותנים לילדים בני 13 שרוצים לפתוח חברת איכסון לזמן רב לא ל 2 חודשיים כמו כמה ילדים שזה באמת לא רציני אני מדבר על הילדים הרציינים אתם לא נותנים להם להתפתח כולם דוחים אותם Last edited by gurshc2; 20-03-06 at 20:33.. |
|
|
|
# 7 | |
|
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 8 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה גם מוכח עובדה ש80% מהחברות לא שורדות יותר מחצי שנה. |
|
|
|
# 9 | |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
כולם פה חרטה לא מבינים שפה זה כלום הם לא יצאו לעולם האמיתי. |
|
|
|
# 10 |
|
הוסטסניון
|
אני חושב שיש הרבה חברות איכסון בשוק ,
לעומת פעם שהיה פחות, אז כל אחד לוקח את הלקוחות שלו, שהוא מכיר אותם מאיפה שהוא, אז הם באים אליו ביגלל שהוא חבר או משהוא... וככה לקוחות עורים גם משרתים אחרים, כ"שחבר שלהם פותח חברת איכסון"...
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|