![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
ואני מתכנת ואני משתמש רק באקספלורר יש כאלה ויש כאלה זה לא אומר שכולם ככה.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
איזה הכללות...
וזה צריך להיות הפוך, מתכנתים צריכים לעבוד ע"פ התוצר. ורוב המשתמשים הבייתיים משתמשים בIE, כך שצריך שיותאם בעיקר ל IE. FF וכל שאר ההתאמות למינהם זה עבור שאר הייצורים שחורשים על מחשבים ורוצים להיות שונים ![]() Last edited by Ikki; 25-12-05 at 18:05.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
FF גועל נפש
לא אהבתי אותו אז מחקתי אותו והוא דפק לי תIE אין על IE
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר פורום
|
ff סתם מעצבן הרבה סקריפטים לא עובדים שם, אני אישית אוהב יותר את explorer לא משנה מה יגידו עליו הוא הכי טוב
|
![]() |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
אני בעיקרון עובד עם אקספלורר.
אבל תמיד כשאני מסיים עבודה אני בודק עם פיירפוקס לראות שהכל תקין ![]() אפשר לומר שפיירפוקס זה הכלי תיקון שגיאות שלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
עכשיו ברצינות, תנו לי משהו אחד ש-FF יותר טוב מ-IE .
ואל תגידו לי "באגים" כי אתם יודעים טוב מאוד שיש מילארדים של אנשים שלא מבינים במחשב, והם באינטרנט עם Explorer ולא התלוננו אף פעם . |
![]() |
![]() |
# 18 |
WBD.co.il
|
אני משתמש רק בIE..
|
![]() |
![]() |
# 19 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אני רק ב FF...
אני לא שונא או משהו אחר את IE, פשוט אני משתמש כבר הרבה מאוד זמן עם FF, הוא נוח לי, כל הזמן יש PLAGINים חדשים, יש תבים שהם לא תוספת של MSN, יש עוד כל מני פונקציות מיוחדות שאין ב IE שעוזרות מאוד. הוא מדגיש את קוד המקור לפי דבעים שזה נוח לי בתור תכנת ליראות את הקוד ולחפש בו בעיות יש בדפדפן(אני מדבר על ה צ"ל). בקיצור אין על FF, אבל אין לי בעיה גם עם IE, רק שהוא נתקע לי כל הזמן וזה מעצבבבןןן! |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
בוא אני יגיד לך דבר כזה
הרוב שונא את מיקרוסופט והרוב משתמש בו כל מי שמשתמש בפייר פוקס בוינדוס הוא סתם אחד שמתלהב ה"שנאה" שנוצרה זה בגלל אנשים קנאים שמקנאים במיקרוסופט שמרוויחים כסף ביורש |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|