|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מצער מאוד
שמעתי מהרבה אנשים שיש שם לאגים מטורפים בגלל זה לא התקרבתי לשרתים שלהם ובצדק |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
יותר מדי תגובות רעות עליהם, מחכה לתגובה יוסי.
|
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
מחכה לתגובה של יוסי. (אחד מהלקוחות).
|
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אני מחכה לתגובהנ מיוסי...
למרות שנראה לי שהוא מת כי הוא לא מגיב.. ואם בא לכם לדעת מי אני אני רזיאל פינטו לקוח שניים (בזי) |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
כולם מחכים לתגובה מיוסי אתם יכולים להמשיך לחכות ( מיצתער לבעס ) אבל אני לא חושב שהוא יענה
אני מחכה לתגובה מימנו באי סי כבר משו כמו 2 וחצי חודשים |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אני יהרוג את הגוד צוטאה הזה!!!
מענין אם הוא ינתק לי את השרת אחרי שיגמר הזנמן שלי?.?... |
![]() |
# 7 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
אתה יכול לחכות עוד 4 חודשים ויומיים ועדיין יוסי לא יענה לך.. ומה זה ההתקפות האלה על יוסי, יוסי בנאדם רציני משקיע הרבה בחברה ותמיד דואג ללקוחות במקרה והיו לאגים אני בטוח שאם הייתם מדברים עם יוסי במקום לפתוח הודעות אבל על החברה אז המצב היה הרבה יותר טוב.. פשוט בושה, ילדים קטנים ויותר מזה אין לי מה להגיד..
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
הם אמרו שאין להם דרך לדבר איתו.
שהם ניסו בכול דרך. |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ילד קטן אני ממש לא.. אני חושב שאני יכול להיות אבא שלך בלי בעיה. יוסי הוא לא בן אדם רציני ומשקיע בחברה שלו את זה אני לא יודע.. אבל אני כן יודע שחברים שלי ומכרים שלי וגם אני סובלים מבעיות בשרת ואין לנו תמיכה. אני משלם 180 שקל לחודשיים ובתמורה לזה לא קיבלתי כלום אפשר להגיד. ואני מודיע עכשיו... יוסי אם אתה לא יוצר קשר בשבוע הקרוב אחנו נאלץ להפעיל תהליך משפטי נגדך ונגד החברה שלך. אני מדבר בשם 4 לקוחות ששמרו את הקבלות שלהם. תודה וחנוכה שמח. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|