![]() |
# 11 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הינה:
קח תיקנתי לך גם שיפעל ב FF:
PHP קוד:
![]() ותעשה הכל בארוע PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 12 |
Permanently Banned
|
וואלה תודה רבה!! באמת תודה!!
בדקתי את הקוד וקפצה לי השגיאה הבאה: ![]() ספרתי שורות. ושורה מספר 23 בסקריפט היא זאת שמעל 'עליך להסכים לתנאים!': HTML קוד:
<script type="text/javascript"> function validation() { if (document.getElementById('attached').value == ""){ // required name alert("בבקשה בחר קובץ לעלות."); document.getElementById('attached').focus(); return false; } if (document.getElementById'(agree').checked == false ) { alert("עליך להסכים לתנאים!"); return false; } return true; } </script> Last edited by Homie; 25-12-05 at 01:06.. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
PHP קוד:
דרך אגב איך עשית שיופיעו לך כאלו שגיאות JS? שאצלי יש שגיאה אני מתחיל לחפש בכל הקוד וזה סיוט.. אך עשית שזה יציג שורה והשגיאה והכל? |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
getElementById'(agree'), זה אמור להיות
קוד:
getElementById('agree')
# 15 |
Permanently Banned
|
ישש תודה רבה! זה עובד! somebody תודה רבה!
ואני אגיד לך איך אפשר לדעת מהי השגיאה ולקבל מידע אודות השגיאה. כשיש שגיאה בעמוד כלשהו, למטה בשורת הדפדפן אני מדבר על המגש התחתון אז במקום הסמל הזה: ![]() מופיע הסמל הזה: ![]() הסמל הזה אומר שישנה שגיאה בעמוד, ושתי לחיצות מהירות עליה יקפיצו לך את ההודעה שהצגתי לך, וכך תדע מה הבעיה בעמוד ומהי השגיאה. מקווה שעזרתי לך, עזרת לי אז עזרתי לך. תודה שוב!! תודה רבה!! |
![]() |
![]() |
# 16 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() יש דרך לדעת שגיאות ב ?FF דרך אגב השם שלי אלמוג ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
חח...וכן גם צחקתי לא רציתי לכתוב somebody (משהו) חחח..זה מצחיק, אבל עכשיו אני יודע את שימך. ובכן, למרות שאני מתכנת PHP ועוד כמה שפות, בחיים לא שמעתי את המילה FF, מהו המשפט האמיתי? ושוב תודה אלמוג! בברכה, אלי. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 | |