|
![]() |
# 1 |
אושיית הוסטינג
|
אתה יכול להשתמש ב-memcached ואם חסר מקום אז להגדיל את הראם.
שים לב ש-memcached הוא לא מוצר אמין, המידע נשמר על ה-RAM ולא ניתן לבצע גיבוי לכל התוכו, כלומר - השימוש הוא לקבצים זמניים בלבד ולאחר ריסטרט - כל התוכן צריך להיבנות מחדש. לגבי הטמעה שלו, אפשר להשתמש ב-nginx, שים לב שאתה אמור להכניס את התוכן לתוך ה-memcached ו-nginx לא עושה את זה. (אתה בודק אם הקובץ קיים, ואם לא אז אתה מפנה לסקריפט שנותן את הפלט של הקובץ ובאותו הזמן מכניס את הקובץ ל-memcache). כמו כן, צריך להתאים את ה-Http Headers לפי הסיומת של הקובץ. חלופה אחרת היא שימוש ב-Varnish Cache, אבל אני לא יודע אם זה ייתן את אותן התוצאות במספר כזה גדול של קבצים (אחרי הכל, Varnish מושך את התוכן מ-apache ואז שומר בזכרון - יש עדיין פקק תנועה אצל Apache). עוד טיפ קצר - תקמפל ישר מהמקור ואל תשתמש ב-RPM, ה-RPM של centos ישן וקורס.
אבי Last edited by Kernel; 12-02-13 at 10:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
קיבלתי, אני אשתמש רק בmemcached, אבל אני לא אוהב לחבר nginx וapache בייחד מתכון לצרות.
ריסט לapache לא מוחק לי את הקאש נכון? כמה בעייתי יהיה להשאר רק עם apache? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
ריסט לאפצ'י מנקה את APC. התוכן ב-Memcached נמחק רק ב-3 דרכים: * - התוכנה קורסת. * - השרת קורס. * - הזינו ב-Memcached את הפקודה flush_all. להישאר עם Apache בלבד, ידרוש PHP כדי לדבר עם Memcache וזה יעבוד טוב בתעבורה בנפחים קטנים, אבל בנפחים גדולים זה מתכון לכאב ראש.
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבהההה!! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |