|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מסכים עם אדיר ויהב האמת הם אלו שדחפו אותי לMVC ומאז אני רק מתחרט שלא הכרתי את זה קודם,
פשוט דבר מדהים ! ממליץ לך חיים להתקדם לזה, ולהקשיב אך ורח ליהב ואדיר הם הכי מקצועיים בתחום הזה (שאני מכיר) הם עזרו לי מלא מלא בכל ההתקדמות שלי בתכנות הם יודעים יותר משPHP.net יודע ![]()
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כנראה שאני אשקול את זה שוב פעם במערכת הזו, בלי קשר אני לא לחוץ בזמן אז אני יכול לחשוב המון זמן לגבי זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
Yahavgb, תודה רבה עזרת לי להגיע להחלטה
![]() אני אלך על ה N-Tier עם MVC שאני אבנה למערכת, אולי הוא יהיה חלקי חח או שאולי הוא יהיה מלא, תודה רבה גבר ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בכיף, דרך אגב אפשר הסבר למה שאתה הולך לתכנת? נשמע מעניין.
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
סבבה גבר בהצלחה ! לילה טוב
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Авторитет
|
אם כבר הדיבור פה על Frameworks..
אז מה לדעתכם עדיף - להתחיל לעבוד עם CI / Zend או להתחיל עם FW יותר קטנים ופשוטים?
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מצד שני codeigniter נראה לי יותר מידי דל.. אני לא אוהב אותו אין בו כמעט כלום רק את הבסיס ליאור
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
למרות שאני מחבב מאוד את ZF ומשתמש בה בפרויקטים אני כן חושב שהיא לא מתאימה למתחילים ועדיף לנסות בשביל להבין את העקרונות הבסיסיים את CI לפני (למרות שאחרי שאתה מרגיש שאתה שולט, גם אם יש לך אתר קטן ZF יכולה להיות בחירה נהדרת כי היא מציעה לך כמה מודלים של תכנות - לאוו דווקא רק MVC, ובכלל אתה יכול רק להשתמש בספריות שלה עם מודל משלך). בקשר לYII - אחלה FW, למרות שכמות המערכים בו עושה לי כאב ראש... בקשר לCI - זה נכון שהוא יחסית "דל", אבל הוא כן מקום התחלה נהדר לדעתי לעבודה עם FWים כי דווקא בגלל שהוא דל הוא לא מסובך כ"כ להבנה ולתפיסה ראשוניתך של הרעיון. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|