![]() |
# 151 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הוא ימשיך להתווכח ולהגיד דברים על מכבי ובעצם במקום להתעסק בקבוצה שלו ולנסות להלל את הקבוצה שלו בכך שהוא יגיד דברים טובים עליה, הוא מעדיף ללכלך ולהתעמת עם אחרים, אבל זה האופי של אוהדי הפועל ת"א ואנחנו מבינים אותם...מה לעשות... |
|
![]() |
![]() |
# 152 | |
חבר וותיק
|
ואי מה לא ברור!
אתם רואים פה דיבורים בקשר לנושא?! מבקשים לנעול , מה לא ברור!!?!?!??!?!?!?!?!?!?!
![]() |
![]() |
# 153 | |
חבר פורום
|
אדון שי היקר,
תקרא את זה, http://www.haaretz.co.il/hasite/page...ubContrassID=0 טור שנכתב ע"י אחד ממנהיגי האוהדים הצהובים . ציטוט:
![]() |
# 154 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 155 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
12,000 אוהדים הלכו לראות גביע . שאין גביע אז רק 4 באים, מה שאומר - 12,000 הלכו לטיול בפראג .. 4 אוהדים אמייתיים . אם הפיינל פור היה באיזה מדינה לא קשורה .. היו באים 2000 אוהדים ... אבל אוהדים באמת . פראג אחלה עיר ... בלי קשר המון ישראלים נוסעים .. פשוט עכשיו היה להם בונוס לטיול (לחזור לארץ ולהגיד "היתי בפיינל פוררררררר" אם ראית בחדשות ... הלכו לשדה תעופה 75% לא ידעו נגד מי מכבי אז דיייי כבררררררררררר) |
|
![]() |
![]() |
# 156 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
המחירים בתקופה הזאת בפראג קפצו בצורה משמעותית מאוד בגלל הפיינל פור אז איזה אדם שפוי שבא רק בישביל פראג יסכים לשלם את הסכום הזה? תחשוב קצת לפני שאתה כותב |
|
![]() |
![]() |
# 157 | |
חבר וותיק
|
Fector טוב את צודק
האוהדים של הפועל הם היכ היכ שבעולם באמת שיודעים איך להתנהג * דיברתי על האוהדים של הפועל תל אביב בכדורסל נשים
![]() |
![]() |
# 158 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חח למה ראית שאני מצדיק אותם ? סתם מסכנים .. אנשים מושפעים אין להם מה לעשות בחיים ... |
|
![]() |
![]() |
# 159 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
כ"כ שטויות, בפראג לא ידעו שיש פיינל פור וכל אירופה לא שמה זין על זה הידיעה שצסק"א זכתה הייתה בעמוד ה12 בעיתון הספורט הרוסי, רק בארץ עושים מזה אולמפיאדה בגלל מכבי
![]() |
# 160 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם היתי אמור לטוס לפראג בחול המועד, ביוני ... למה שאני לא יקדים/יאחר קצת יוסיף כמה דולרים ויהיה שם עם 12,000 אוהדים ? אני עדיין חושב שאם זה היה במדינה מעפנה היו באים אוהדים באמת .. שלא באו לקניות . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|