|
![]() |
# 1 | |||
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
שונה. שונה. שונה. ציטוט:
ציטוט:
אבל אם תרצה, שלח הודעה פרטית ונשמח להחליף לך (כל עוד זה לא עובר את גבול הטעם הטוב). שונה. אני מצטער, הכינוי כעת תפוס. בחר אחר. שונה. תגובות שלא הגבתי אליהם נענו (או ע"י חבר צוות אחר או על משתמש אחר), הריצו דף אחורה. כותרת אישית ניתנת לשינוי אך ורק למנהלי הפורום. |
|||
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם תוכלו לשנות לי את השם משתמש ל-Nati K אני אשמח.
תודה רבה. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
דילגתם גם עליי.
ביקשתי בבקשה לשנות את הכינוי ל Benda |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא דילגו על אף אחד. המנהלים עושים מדי פעם "סבב" החלפת כינויים ומרכזים הרבה כינויים לפעם אחת, כ"כ דחוף לך כינוי חדש? אגב, יכולת להגיד תודה, המנהלים לא חייבים לך כלום. |
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את כותרת המשתמש - "חבר על", ראיתי כמה שאצלהם זה שונה.
|
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בעבר הייתה תחרות קידום בשם hostscoil שבה כמה מהמקומות זכו בשינוי הכותרת האישית, תוכל לחכות שתהיה תחרות דומה, או שתשקיע בפורום, תעזור ותהיה פעיל ותנסה להתקבל להיכל התהילה. |
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אגב, אני זוכר את התחרות, השתתפתי בה ופרשתי באמצע בגלל הדומיין שנגמר באמצע ![]() |
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
קודם כל כותרת שונה יכולה להגרם ממספר מסויים של הודעות, ודבר שני, יש מספר משתמשים רגילים שזכו בשינוי כותרת בתחרויות, או שהיו בעבר בצוות הניהול או בהיכל התהילה. |
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אשמח שתשנו את שמי ל -
Eran | Roop.co.il עריכה: אני מעוניין לשים סמל, כבר פירסמתי הודעה על זה. אני עדיין לא מצליח לשים את הסמל. ![]() ערן ![]()
בברכה,ערן ![]() Last edited by Eran | Roop.co.il; 14-04-07 at 16:40.. |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אשמח בבקשה אם תשנו את שמי ל:
Benda תודה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|