![]() |
# 111 |
תודה על תרומתך.
|
שבת בבוקרררררר יום יפההההההההההההההה פורום הוסטסססססס שותה קפהההה......
אמא ואבאאאא לא בביתתתתתתתת וזה הזמן לשחק קאונטר סטרייקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!! אז כל מי שרוצה להכנס לשרת ה CS WAR3 שלי....... מוזמן! 62.90.134.55:27033 62.90.134.55:27033 62.90.134.55:27033 כנסווווווו =]
Fatal Error
|
מעשיות אלעד, לירן ואיתי באילת 2006
![]() הכל התחיל בסביבות אפריל כשסיימנו לתכנת איזו מערכת שעליה עבדנו חצי שנה. כאות הוקרה קיבלנו שלושתינו (ראש צוותים) אות הצטיינות וצ'ופר נחמד - השתתפות ב Tech-Ed באילת לשלושה ימים ![]() בתחילת השבוע נודע לנו שעקב קיצוצים של הצבא נשתתף רק ביומיים של הרצאות (שלישי - רביעי) במקום בשלושה, אבל למי אכפת - אילת. חופש. בחורות. ים. לא לראות בסיס - שגעון1! ביום שלישי בבוקר הגענו ארוזים, מצויידים (ועל מדי א' ![]() ![]() הגענו בסביבות 11 למלון והוא היה כבר מלא באנשי מחשבים שכל אחד מתלהב מהלפטופ החדש דנדש שקנה בחו"ל באיזה עשרת אלפים דולר. רק אנחנו הגענו עם איזה לפטופ מעלה עשן מלפני 10 שנים בערך .. אבל הסתדרנו איתו יופי. בסביבות 13-13:30 הגענו לאוהל הענק שהקימו שם מיקרוסופט עם מסכי פלזמה ענקיים ומקום לבערך 3000 איש! שמענו כמה מילות פתיחה (כן, עבדכם הנאמן אלעד נרדם קצת באמצע) ולקראת הצהריים הלכנו להרצאות במסלול שלנו (DB וטכנולוגיית .Net) - לא נספר מה היה כי את חלקכם זה לא מעניין אבל היה שווה כל רגע! לקראת הערב ארגנו לנו איזה מפגש קטן עם אלכוהול וקוקטיילים בבריכה ![]() ביום השני קמנו די מוקדם יחסית לחופש באילת (סביבות 6 וחצי) והלכנו לאכול ארוחת בוקר במלון.. בשמונה וחצי הייתה אמורה להתחיל ההרצאה במסלול שלנו אבל כמובן דפקנו איחור אופנתי ונכנסו ב 9 (לא נורא, יסלח לנו יוסי טאגורי על זה).. עד שעות הערב היינו בהרצאות כשבאמצע הפסקות לארוחת צהריים (נראה לי השמנתי איזה 2-3 קילו טובים) וביקור בחנות שמיקרוסופט הקימו שם (התחדשתי לי באיזה עכבר נחמד).. בערב הייתה מסיבה עם הרבה אוכל, אלכוהול ובחורות (מישהו צריך יותר? ![]() לקראת הבוקר לקחנו טיסה חזרה לשדה דוב - והנני! (:
חבר וותיק
|
חחחחחחחחחחחח איזזה סיפור מרגש :P
חחחחח מזזה זה הוסטס נההיה פורום יבש מה הולךפה אהההה? |
![]() |
# 114 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אלעד יא רשע!!
הבטחת שתגניב לי שרת .. או איזה לפטופ ![]() העיקר נהנת.. איזה קטע בדיוק היום אמא שלי טסה ל3 ימים לבולגריה ![]() חחחח ![]() |
![]() |
# 115 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
איזה קטע.. קורע =\
אור למה לא באת לבית ספר? |
![]() |
# 116 |
משתמש - היכל התהילה
|
מישהו הספיק לראות את אבודים, עונה 2 פרק 21? טוב, האמת היה פרק נחמד. 20 לדעתי היה יותר טוב, הייתי חייב להוריד גם את הפרומו, יצא פרומו פשוט אלוף, אני לא'דע איך אני אחכה כל כך הרבה זמן.
|
![]() |
# 117 |
חבר מתקדם
|
צהריים טובים לכולם פו כמה שיעורים קיבלנו היום איזה מבאס חחחחחחחחחחחח
|
![]() |
# 118 |
תודה על תרומתך.
|
לילה טוב לכולם
:> |
![]() |
# 119 |
חבר וותיק
|
בוקר טוב
|
![]() |
# 120 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() אוףףףףף!!
יום חרא ! חולה כבר שלושה ימים ![]() עם חום , הקאות , כאבי ראש , ודלקת גרון ![]() באסה יש סיכוי שלא אעשה גם את ל"ג בעומר ![]() ![]() ![]() ![]() אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|