![]() |
# 101 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פשנה לעידן הוא כתב שקיבלת אם התלוננת הוא שמר תכסף פשוט תשלח לו הודעה ותקבל אז אל תאשים את תאי ! עידן לקח לו מהתחלה את הכסף ועכשיו אמר שנתן לכם אז כנראה זה מוכיח שאכן הוא גנב ? :OO אבל לא אתם תמשיכו תאי ותאי ותאי הבנתי שילמתם לתאי אבל עידן פרץ לו לחשבון בנק ושדד אותו מה אתם עושים צחוק עידן כתב ששילם מה אתה צריך שיכתוב אוהד אני שילמתי לך ? ככה ? לא הוא כתב שילמתי למתלוננים אתה התלוננת בפורום לא כך ? שלח לך תכסף אז את תאי זה לא אמור לעניין בנוסף לאייומים שלך אחי :\ אתה מעצב דגול ואני אוהב עבודות שלך ואין לי בעיה נגדך אלא נגד עידן אבל תתחשב בתאי ! תענה לי על זה ככה אתה מעצב קניתי ממך עיצוב ב10 שקל אבל שהפקדתי לך תכסף הבנק לקח את זה לעצמו כי לקח לך עמלות חודשיות אז מה אתה בכל זאת תקנה לתאי ? היה לך בבנק 10 שקל של תאי אבל בחודש יורד לך 10 שקל של עמלות וכדומה אז מה תעשה ? קיצור פנה לעידן ותגיד שאתה רוצה תכסף למרות שהוא אמר שקיבלתם אז זה כבר בינך לעידן ! |
|
![]() |
# 102 | |
Whatever
|
ציטוט:
# 103 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אני אפנה אליו ותאי, מצטער |
|
![]() |
# 104 |
הוסטסניון
|
בסדר, אוהד, מקווה שהכול סודר בינינו.
Last edited by taikaish; 26-05-06 at 00:52.. |
![]() |
# 105 |
הוסטסניון
|
בבקשה שמחתי לעזור לך ולתאי
![]() ![]() ![]() נקווה שעידן באמת יחזיר לכם ולא שיקר |
![]() |
# 106 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ושוב, מצטער ![]() |
|
![]() |
# 107 |
הוסטסניון
|
אני מרגיש כמו מגשר יאי
![]() טוב זהו בואו ניתן לדיון לישקוע ונקווה לטוב |
![]() |
# 108 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 109 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
העבודה של עידן זה לעבוד על אנשים זה לא שהוא לא עובד נכון הוא עובד מעולה על אנשים ! תתפלא הוא מצליח בעסק שלו (הזה) :P |
|
![]() |
# 110 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אנחנו צריכים להתעדכן ולדעת מה קורה עם אלה שפנו אל החברה ומה היו התשובות שלה.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|