![]() |
# 101 |
חבר בקהילה
|
ידעתי שהפולסה דנורא הזאות זה לא חרטה וזה אמיתי!
הכל משמיים....אנשים לא קורה להם דברים סתם.... תדעו לכם עם אריאל שרון לא יהיה ראש הממשלה שלנו לא תיהיה לנו מדינה! רק הוא שומר עליה כי הוא יודע טוב מאוד כמה נלחמו על המדינה הזאות ומה היה פה בזמן הקמת המדינה. בכל אופן שיהיה בריא בעזרת השם! |
![]() |
![]() |
# 102 |
חסום
|
אני מציע להשהות את boss לכמה ימים, או לתת לפחות אזהרה.
הוא קצת הגזים!, זה רוש הממשלה שלנו, אחרי הכל!. |
![]() |
![]() |
# 103 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה מביןמה אתה אומר?? "מה הערבים לא בני אדם" קודם כל הם לא בני אדם הם חיות - אני חייתי איתם. שנית - אתה מעדיף שיפלו קסאמים בשדרות ושיהודים יפצעו/יהרגו, או שלא יהיו ערבים, ותיהיה במדינה שקטה??? יום אחד תבין, אתה וכל הפורום --> שזוהי הייתה טעות להביא להם את השטח, אם היו מביאים אותו לצה"ל, אז הייתי מבין..אבל לערבים??? |
|
![]() |
![]() |
# 104 |
הוסטסניון
|
סבבה
טעות. זוהי דעה הכי שנויה במחולקת שהייתה לנו השנה אם בכלל בהיסטוריה של ישראל. וזה עדיין לא מצדיק שתרצה/תקווה שהוא ימות. Ikki זכותו להיות בעל דעה שונה ולהביע אותה כל עוד זה לא עובר על חוקי מדינת ישראל ו/או הפורום. |
![]() |
![]() |
# 105 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
אני מכבד את הדעות שלך, אבל ערבים הם לא חיות. אני לא אתחיל בדיון שהיה לי פעם עם מישהו כאן בפורום, אני רק אגיד לך שלהגיד על ערבים שהם חיות זה גזענות, ועל זה, אני מצפה שתטופל. |
|
![]() |
![]() |
# 106 | |
חבר וותיק
|
-=boss=- לדעתי גם אתה חייה ולא בן אדם
סימתי איתך תויכוח הבנתי שאני מדבר לאוויר יום טוב שיהיה לך...
![]() |
![]() |
# 107 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 108 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פולסה דנורא הזאת זאת קללה בדת היהודית שהבן אדם שמקולל חייב למות עד לחודש מאז שהוטלה הקללה, אחרת ימותו האנשים שביצעו את הקללה. ועבר מזמן חודש..
![]() |
# 109 | |
חבר בקהילה
|
לא מסכים איתך
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 110 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עכשיו נמשיך עם זה שאתה סותר את עצמך "אתה לא יודע מזה שמגרשים אותך מהבית" (משהו בסגנון כתבת) מה שאומר,שגם אם צה"ל היה שם זה לא היה משנה היית עדיין עומד על אותה דעה,ועדיף שצהל לא יהיה שם,יותר מדי שטח להריגות חיילים.וקאסמים על שדרות היו ויהיו,זה דרך עולם עד שהערבים יבינו או עד שהעולם יבין. עכשיו,למה הבאנו לערבים?כדי שכביכול יהיה שקט...אולי לא עכשיו אולי לא עוד 3-4 שנים,אבל אתה תראה שמתישהו יהיה שקט כי אין ברירה..מתישהו תהיה החלטה ברורה ומתישהו העולם יתעורר.. עכשיו תפסיק לחפור לכולם על ההתנתקות זה ממש לא קשור לנושא עריכה: בקשר למה שאמרת על הערבים,אני רואה אותך כגזען,חסר דרך עולם,ואתה לא תגיע לשום מקום עם דעות כאלה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|