![]() |
# 91 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה יודע שיש לחיל האוויר פצצות שמוחקות דברים ברדיוס של 37 ק"מ? אתה קולט המ זה 37 ק"מ אנחנו יכולים פשוט למחוק כל מדינה שלידנו אבל אנחנו לא נעשה את זה אלה אם כן ממש נהיה צריכים כי אנחנו לא רוצים לפגוע באזרחים אנחנו לא כמו ארה"ב שפשוט באה מפילה פצצות ומי שיפגע יפגע ולא אכפת לה אם הם חפים משפע או לא zvaim תשאל מה שאתה רוצה לגבי תותחנים אני יענה לך |
|
![]() |
# 92 |
חבר על
|
למה אתם לא הולכים להיות פרשנים של ערוץ 2 ?
![]() ישראל צבא חזק בזכות חיל האוויר שלה לפי דעתי. רוסים צבא חזק כן ... אחרי שהם גומרים ווודקה ונוסעים בזיגזג באף 15 חח
חבר על
|
ציטוט:
צריך להתבגר עלק....עוד אחד...כל תגובה שלך היא שטויות, אתה אפילו לא יודע מה אתה אומר, סוריה זהנ צבא חלש מאד ובתוך שעה אנחנו יכולים לגור שם אז תפסיק לחיות בסרט. עלק 2222 שנים, ואני יתבגר? זה בדוק אם עשית צבא היית ג'ובניק שמקלף תפוחי אדמה. ואם צה"ל לא היה כל כך חזק ארצות הברית לא הייתה שולחת חיילים שלה לפה, ללמוד קצת. ארצות הברית זה צבא של אפסים של שכל מה שהם יודעים זה לנסות לעשות שלום ואם הם הולכים להפסיד הם מתחילים אם פצצות אטום, זה לא צבא, אתה באמת לא יודע מה הצבא שלך מסוגל לעשות וזה בושה לדעתי, איזה זילזול. ציטוט:
# 94 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רק שתדע לך מר צבעים, שאני מתמיין לחייל המודיעין ליחידות מחקר מאוד יוקרתיות כמובן שלי לא יהיה העונג לשרת בתותחנים ולראות את הצבא הכי חזק בעולם בפועל אבל אני אהנה ללא ספק. |
|
![]() |
# 95 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
טוב אז הודעת סיכום:
למדינת ישראל אין את הצבא החזק בעולם. השאלה "איזה צבא הוא החזק בעולם?" מקבילה לשאלה "מה יוצא הקוסם מהשרוול" תאמינו או לא , ריפלי סתם סתם תאימנו לי שלכל מדינה יש איזה טריק אחד בשרוול שהיא שומרת למקרה חירום, סוג מטוס חדש, סוג טיל חדש ,סוג מערכת יירוט חדשה כל זה דברים שבקלות יכולים לנצח מלחמה. אגב, ה EMP - Electro Magnitic Pulse זה נשק למשל שבדקה אחת מסיים מלחמה, הוא שולחת גל אלקטרו מגנטי שמשמיד כל מקור חשמל בטווח שלו. בנוסף עד היום הצבא הונהג על ידי גנרלים רמטכ"לים מיומנים וכו' היום יש לנו את עמיר פרץ... שזה אומר שהצבא שלנו ירד 3 דרגות למטה וגם החזבאללה שם לב לזה. לסיום, הצבא צועד על קיבתו ולכן בחג הזה עם המשלוחי מנות אל תשכחו אותנו החיילים ותפנקו טוב טוב ![]() Peace Out
# 96 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה רוצה שאני אספר לך משהו על המיונים ? אחי עבר אותם, אני עובר אותם וחלק מהחברים שלי כבר עברו אותם. את תעוף, די מהר. אתה תעבור מבחנים פסיכולוגים, מבחני יכולת ומבני דעה. בין השאר ישאלו אותך פה ושם על יכולותיו של צה"ל הערכתך אליו וכל מיני דברים שהם דורשים ממי שמנסה להגיע לטופ. לצבא אין כל רצון ילד קטן שחושב שהוא יודע הכל וחושב שאיפה שהוא הולך לשרת זה מקום גרוע שווה לתחת ו"כל מדינה אירופאית שתתקוף אותו תנצח" שיקח לנו 2222 שנה לכבוש את סוריה. פרשנים אמריקאים ובריטים הררו ביכולת הצבאית של ישראל במידה ואנו נותקף ע"י סוריה ונאלץ להגיב. הם אמרו ואני מצטט "The Syrian Air-Force is not a Factor" המערכת הראשונית של כל קרב החל ממלחמת העולם השנייה מתבססת על חיל האוויר. מי שמנצח את הקרב באוויר, מנצח את כל שאר הקרבות כתוצאה משמיים נקיים מאויבים המספקים לך מרווח תמרון. סוריה היא לא גרילה, היא מדינה ריבונית. לכבוש מדינה ריבונית זה להפיל את המנהיג ולמוטט את הצבא. הצבא הסורי לא חידש דבר בארסנל שלו מאז מלחמת ששת הימים כתוצאה מחובות של 12.5 מיליארד דולר לארה"ב, הם עדין עם הMIG 21 שלהם שהוא חסר כל יכולת תמרון והופל ע"י המיראזים שלנו ומעולם לא הפיל... מדינה אירופאית ? כל מדינות אירופה, ללא יוצא מן הכלל יפסידו בקרב כנגד מדינת ישראל מהסיבה הפשוטה מאוד. צה"ל הוא צבא הפועל כל הזמן, הצבא מאומן היטב, הצבא לא מתאמן רק על דמה והצבא עובר את ההכשרות הרציניות ביותר. במדינת ישראל מרבית התקציב הולך לביטחון ואנו מקבלים את מיטב הסחורה מארה"ב שהיא למעשה הספקית הראשית של הנשק בעולם. כעת, בתחום הצוללות, זהו התחום הגרמני, אני מכיר אישית את הבעלים של החברה שאליה שלחנו את הצוללת עם התיכנונים שלנו לשיפורים ושמעתי את דעתו על השיפורים שערכנו בצוללת העלית של הגרמנים. הוא אמר לי שהוא לא יכול להגיד לי מה בדיוק שופר (בואו ננחש למה :\ אני לא בדיוק הרמטכ"ל :P) אבל כל דבר ששופר היה דבר כל כך חשוב, דבר שהוא אמר שהוא לא האמין שבן אדם יכול לחשוב עליו. דברים שדורשים חישובים פיסיקלים מפה ועד להודעה חדשה. הוא אמר שהצוללת הופכת לכמעט ובלתי נראת ובלתי נשמעת ויכולה להחזיק פי שלוש יותר זמן מתחת למים. הוא אמר שאת מערכות הנשק החלפנו לחלוטין במערכות עילית המאפשרות ירי על כל דבר, מים יבשה או אוויר וכו' וכו'. לשום מדינה אירופאית אין סיכוי גם בגלל שאין לה צבא... אני מצטער להרוס לך את הכיף שאתה חושב שאתה יודע הרבה, אבל שירתתי בשוויץ, קיבלנו תידרוכים על הצבאות באזור וכדי שאיש קטן ולא מלומד יבין: איטליה, אוסטריה, גרמניה וצרפת וכמובן בריטניה למרות מרחקה הרב. הצבא היחידי שהיה בעל כוח כל שהוא שיכול לעשות משהו חוץ מלרסן הפגנות של תושבים היה הצבא הבריטי וזה היה בצי הימי שלו. איטליה, אין גיוס חובה הצבא כולל כ10,000 איש. לצבא האיטלקי אין חיל שיריון ואין חיל תותחנים כתוצאה ממלחמת העולם השנייה וכתוצאה מחוזי השלום באזור והעובדה שאין לה אוייבים - חיל האוויר ? המיראז הוא החדיש ביותר שלהם :\ גרמניה, יש חיל טנקים הכולל עשרות טנקים (עשרות = פחות מ100), חיל אוויר ללא יכולות תקיפה, אלא יכולות אימון טייסים ויכולות ריגול. צוללות, אחלה צוללות, אך ללא מערכי נשק, הצוללות שלהם הם צוללות ריגול שהם מייצרים כדי למכור... צרפת, ראו ערך איטליה, תוסיפו לו מטוסים לא רעים, לא F16 וF15, אבל מקבילים למיראז' רק חדשים יותר. בריטניה, פה אפשר כבר לדבר: לבירטניה יש ברמת הצבא תת יכולת ביחס לישראל, אבל יחידות הקומנדו שלהם נחשבות כהטובות בעולם. יש סיפורים על זוג חיילים שלהם שנתקעו במדבר וחיסלו 4 כפרים שבהם היו אוייבים לבד לחלוטין. קיצר, זה התחום שלהם. הצי הימי הבריטי עליון על הצי הימי הישראל כמעט בטוח (99%...) חיל רגלים ? לא ממש קיים... אהה ורוסיה יכולה לזיין לנו את הצורה לא בגלל הטכנולוגיה (שאין להם :\) אלא בגלל הכמות המטורפת של החיילים. כל המידע שאני אומר הוא כמובן לא כולל המידע הסודי שממשלת שוויץ לא ידעה :P דרך אגב, צבעים, ארה"ב יכולה לקרוע לנו את התחת, תרצה או לא תרצה. אז נכון שהצבא שלהם ברמת החיילים נחות ביחס לחיילים שלנו, אך עוצמת האש שלהם גדולה בהרבה. יאללה, זזתי ![]() |
|
![]() |
# 97 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
את הסיכוים שלי לעבור או לא תיתן לצה"ל הגדול לחשב. אתה כזה פטתי בצורה מטורפת. אני לא אגיב לשאר הדברים שכתבת כי פשוט אין לי כוח להתווכח איתך. |
|
![]() |
# 98 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הצבא של ארה"ב כולל פחות ממיליון איש ? מאיפה הגעת לזה ? או שאתה לוקח מויקפדיה, או שאתה לא יודע על מה אתה מדבר ... פשוט בארה"ב מפרידים בין הצבא לחיל הים, חיל האוויר וכו' . אז בשבילך אני יעשה סיכום כולל ותראה איך יש פחות ממיליון : צבא ארה"ב - צבא היבשה - כלל 480,000 חיילים בשירות סדיר ועוד 550,000 בשרות מילואים כבר עקפנו את המיליון . בחיל הים משרתים 750,000 חייילים . בחיל האוויר משרתים 650,000 חיילים . במרינס משרתים 250,000 חיילים . קצת פחות מ-3,000,000 חיילים ... רק בחיל הים האמריקאי יש יותר חיילים מאשר בצה"ל ... |
|
![]() |
# 99 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ויש את הגדודים הרגילים שיש גדודים שנמצאים בצפון ויש כאלה בדרום אם לא יקבלו אותך למיתר אז אני ממליץ ללכת לגדודים הרגילים (תבקש גדוד קרן איפה שאני נמצא ![]() בעיקרון לתותחנים יש שני קווים של פעילות קו כחול וקו חי"ר קו כחול זה קו שתופסים עם הכלים שלהם שזה הכי כיף כי אם אין התרעות או דברים כאלה לא עושים כלום ויש קו חי"ר שזה בעצם כמו קו של צנחנים גיבעתי ואחרים רק במקומות פחות מסוכנים כי אין לנו הכשרה כמו שלהם וזה לא ממש היעוד שלנו ואם יש אירועים אז יורים שזה בכלל כיף ![]() אבל שלא תחשוב שלא יוצא התקלויות ודברים כאלה אם אתה מחפש אקשן יוצא לירות כדורי גומי וכדורים אמיתיים, לעשות סיורים מארבים ודברים כאלה בקו חי"ר. בקשר לקורס פיקוד אחרי שמונה חודש אתה כבר יכול לצאת לקורס פיקוד אם אתה באמת רוצה אני לא חושב שיש סיבה שלא תתקבל סך הכל זה לא ממש בעיה להתקבל לקורס פיקוד שם ואם יש לך מתאם קצונה 2 אני בטוח שיתחננו אליך שתלך עוד שאלות? על המסלול? ודברים כאלה? Last edited by adielsh; 17-07-06 at 17:10.. |
|
![]() |
# 100 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() בעצם יש לי עוד שתיי שאלות: 1). האם יש שם קצת בנות? אם כן איפה הם נימצאות? קצת משעמם בלי בנות קשה לי אם זה ![]() 2). כמה קילומטר עושים במסע קומטה? ואלכס אני חייב להגיד לך שחיילים כמוך צה"ל לא צריך, אתה מסוג האנשים שלא יודעים להאריך את הצבא, אני בכלל לא בטוח שאתה אוהב את ישראל ואת הצבא, אתה מזלזל בצורה מטורפת, ועוד מודיעין אתה רוצה? תהיה בריא.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|