02-07-13, 19:42 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
קונה שרת VPS לשרת סאפמ
אשמח אם תעבירו לפורום לבקשות אחסון
שלום רב, לאחר השקעה של כ-300 ש"ח על שרתי SAMP, נקנה מסרב פור יו, WEBGAME , GAME SERV , כמובן מכל החברות האלה נקנה לחודשים, ביזבוז כסף, שרתים נופלים כל פעם שהשרת אכשהוא מגיע ל-15 ילד, אי אפשר לפרסם, ילדים בורחים בגלל שהשרת נופל. אני חשבתי לקנות VPS וינדוס ולאחסן שרת סאמפ אחד בלבד, לא מבקש הרבה מקום VPS קטן לשרת סאמפ שלא צורך הרבה משאבים. בישראל ! לחסום את השרת לחו"ל, ופשוט, להתקין שרת סאמפ על ה-VPS. יכול לעבוד, לא? מה שחשוב שהשרת עצמו יהיה יציב מבחינת תחזוקת שרת של המאחסן, שרת מנוהל, מאובטח. שיהיה לי פאנל הרמה והפלה. יכול לשלם באמצעות אשראי וחיוב טלפוני. נא לא להגזים במחירים, אני סה"כ רוצה שרת רגיל שנמצא בישראל. זה לא לוקח הרבה משאבים ! |
02-07-13, 19:58 | # 2 |
I am root
דירוג מסחר: (0)
|
*הועבר לפורום בקשות אחסון.
בנימה אישית, אני ממליץ לך שלא להתעסק בכל התחום של ה SAMP הזה, ילדים גועל נפש בתחום הספצפי הזה מתקיפים ומציפים שרתים אחד של השני כל היום, ולא יעזור לך גם אם תחסום חו"ל יציפו לך את השרת מאיפיים ישראליים יהרסו לך את כל הכיף. אם כבר אתה הולך על זה, מינמום שרת יעודי + פירוואל פרטי חומרתי , כל שאר הפתרונות יבזבזו לך את הזמן ואת הכסף סתם. Last edited by yonatan; 02-07-13 at 20:00.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|