![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תשנה את #footer (שורה 246):
מ - position: relative ל - position: absolute וזאת על מנת שbottom: 0 יתפקד באמת כמו שאתה רוצה.. כרגע הפוטר שלך לא באמת צמוד למטה: ![]() עוד משהו מעט מציק - לחיצה על מקש אנטר לא שולחת את הטופס.. זה דפוס שחוזר על עצמו בהרבה אתרים כאלא.. פשוט נוח יותר אני סתם מעלה רעיון שראיתי במספר אתרים.. יש את הדומיין to, לדעתי לך עליו ותשמיט את "l" בכתובת כדי שזה יהיה קצר וקליט יותר.. רעיון פשוט ונחמד שמציעים הרבה אתרים .. הייתי מכניס פיטצ'ר חדיש כלשהו שיבטיח כניסות.. שיהיה בהצלחה!
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 10-09-12 at 21:46.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתר נחמד מאוד!!
אהבתי את הרעיון ![]() בהצלחה... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
"לינקים - הפתרון לבעיית שיתוף לינקים ישירים בפורומים" לך כבעל אתר אין שום צורך לפרסם קישורים של האתר שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
קראתי את ההודעה, הניסוח לא ממש מובן.
אני מניח שאתה מתכוון לקיצור כתובות, מושג קצת יותר נפוץ ומובן. אתר נחמד, כמה הערות בונות: 1. יש המון אתרים כאלו, חלקם נותנים ערך מוסך לגולשים כמו לדוג' תשלום עבור כל X כניסות לקישורים שאתה יוצר. תנסה למצוא משהו שימשוך גולשים גם אלייך. 2. בדף המעבר רשום "הנך הולך להיות מועבר ל:" והוא לא באמת מעביר, הגולש עלול לסגור את הדף ולחשוב שיש כאן טעות. 3. בדף המעבר הכתובת של האתר (מתחת לטקסט "הנך הולך להיות מועבר ל:") נמצאת בתוך input ללא readonly ואז הגולש יכול לערוך את הטקסט הזה. 4. ממליץ לך להוסיף לכל הקישורים היוצאים nofollow, לך תדע מה יפרסמו לך שם. 5. את הרקע התחתון של העננים אני ממליץ להעלות קצת למעלה ולמעשה ליצור דף שלא צורך גלילה ברוב הרזולוציות. 6. בהוספת קיצור חדש אתה שואב טקסט מהכותרת של הדף (אני מניח), אתה לא מעבד כמו שצריך דפים שמחזירים הפניות (ראה לדוג' google.com ו- microsoft.com). בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
1.לא נראה לי שיקרה.
2.יש כפתור דיי גדול עליו רשום "המשך!", הטקסט הזה הוא בצע שמשתלב עם הרקע והוא מאוד קטן. 3.לא שמתי לב, יתוקן. 4.כבר קיים. 5.קצת בעייתי אני ינסה לעשות את זה. 6.צודק, זה משהו שאני עובד עליו. תודה על הביקורת. |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
2. הכפתור בסדר גמור, אבל אם אין העברה אוטומטית, תמחק את השורה "הנך הולך להיות מועבר ל" או שתשנה את הנוסח שלה למשהו בסגנון: "בלחיצה על הכפתור המשך הינך תועבר ל".
הניסוח הקיים מבלבל ועלול לגרום למשתמשים לחשוב שבנוסף לכפתור קיימת גם העברה אוטומטית (מה שבסופו של דבר לא יקרה), יש המון אתרים שמבצעים העברה אוטומטית בצורה דומה לזו, אתה פוגע בשמישות של הממשק. 4. זה קיים בכפתור של "המשך", מעליו ב- screensh אין nofollow. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אתר יפה מאוד, נוח, רק חבל שהדף מעבר לוקח זמן
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |