![]() |
# 11 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
את המבנה עצמו הוא יכול לבנות.. כל הבפנים לדעתי הגיע מוכן
![]() |
# 12 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תראה, למידע קצת יותר מועיל אני ממליץ לך לפנות למקומות ייעודים לתחום הזה. אני מניח שברשת של stack exchange יש אתר כלשהו שמתאים לתחום הזה הרבה יותר מהפורום הזה, תבדוק שם. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
עשית לי סלט, לא הבנתי מה הכוונה.
הכוונה שלי היא כזו, להכין את המערכת שכוללת את הCPU בעצם וכל המקשים והלוח שפולט מידע למשתמש וכל זה, אין בעיה, זה מה שאני רוצה לעשות. יש לי את הידע לעשות את זה. השאלה שלי היא איך אני גורם לזה לדבר עם המכונות ובעצם לומר למכונה "תפתחי 200 שקל במשאבה 3". כמובן שהכל חוקי, וזה שירות שאני רוצה להכניס לתחנות דלק. יש לי גישה למחשבים, יש לי אפשרות לגשת נניח עם MUX משלי או אם אני בונה בעזרת מחשב, אין לי בעיה לגשת עם כבל רשת. השאלה היא איך אני מדבר עם השרת או עם מה שלא צריך לדבר שם, איך אני יכול לאתר את הפקודות, כי חיפשתי ואין איזה מחלקות מוכנות של זה בשום מקום של שום שפת תכנות. (נניח C++ או JAVA) |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אבי הסביר לך שכדי להתממשק עם המשאבות אתה זקוק לAPI. אתה לא תמצא class מובנה ברשת כי הclass שאתה מחפש הוא הAPI. יש לך כמה אופציות - האחת לקנות משאבה ולקבל איתה דוקומנטציה. השניה - לreverse משאבה קיימת (להסניף את האותות ולהתחיל לחקור). השלישית - לפתח מערכת משלך ע״ש פלטפורמה כלשהי - למשל שילוב של arduino ו-raspberry pi. תשאל את עצמך שוב אם זה שווה את כאב הראש. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לבנות מערכת משלי זה לא פרקטי בעליל, כי פשוט יש כ"כ הרבה דברים וחברות הנדסה גדולות עובדות על זה, פישר כמוני לא יכול לעשות את זה. וגם לקנות לא יעזור כי כבר אמרנו, יש הרבה סוגי API בתחום. אולי יהיה שווה לי לנסות להיכנס לתחום בצורה של, אם תחנת דלק רוצה את המכונה שלי היא מחויבת לספק לי API כדי להתאים אותה למערכת. השאלה אם יש לחברות דלק את הAPI או שזה משהו שהחברות שומרות לעצמן. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|