|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
למרות זאת הם עדיין שפת תכנות לכל דבר. ציטוט מווקיפדיה שתסדר לך את העניין: "שפת תכנות היא אוסף של חוקים תחביריים (Syntax) וסמנטיים (Semantic) שבאמצעותם ניתן להגדיר למחשב באופן מפורט פקודות ופעולות שעליו לבצע בתחומים שונים ומגוונים." |
|
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לפני הכל מי ש"אוהב" את php ובונה את כל העסק שלו על גבי php נא לא לקרוא ![]() הטענה שלי בגדול היא ש php היא שפת תכנות אבל, זה לא מרגיש כמו שפת תכנות, כמה דוגמאות: קודם כל תורידו את הסורס של php ותעשו grep למילים האלה: `hack` `workaround` `fix this` אחרי זה תורידו את כל השפות בעולם תנסו למצוא כמה מילים כאלה יש בסורס 0 ב javascript שהיא שפת תכנות לכל דבר ואחת הגדולות בהם אתה יכול לעשות את זה קוד:
(function () { return function () { console.log('Hello, World!'); } }())(); קוד:
class Test { var $foo; function __construct () { $this->foo = function () { echo 'Hello, World'; }; } } $test = new Test; $test->foo(); אני יגיד לכם, כי ה פשוט לא יכולים לגרום לזה לעבוד, הם מפחדים שאני ייצור פונקציה בתוך הקלאס עם אותו שם `foo` בקיצור אם תכנתתם בשפה אחרת כלשהי אתם גם תרגישו מה שאני מרגיש ש php היא לא שפת תכנות, היא פשוט משהו שמנסה להיות שפת תכנות. רוצים עוד משהו מפגר ?! החובבנים שעובדים על php גילו ש v8 המנוע של קרום ל javascript מהיר יותר מ phpלפעמים כפול 10 (הם מתקרבים למהירות של c++!!!!!!), מה הם עשו ? חח לינק: http://shootout.alioth.debian.org/u3...g=php&lang2=v8 הם רוצים שנריץ javascript בתוך v8 מתוך php WTF!! קוד:
<?php $javaScriptCode = ' function FizzBuzz(correspondences) { this.correspondences = correspondences; this.accept = function (number) { var result = "" for (var divisor in this.correspondences) { if (number % divisor == 0) { result = result + this.correspondences[divisor]; } } if (result) { return result; } else { return number; } } } var myFizzBuzz = new FizzBuzz({3 : "Fizz", 5 : "Buzz"}); myFizzBuzz.accept(15); '; $v8 = new V8Js(); var_dump($v8->executeString($javaScriptCode)); קוד:
$fn = $test->foo; $fn(); js: קוד:
if (~'foo'.indexOf('bar')) { console.log('doesnt execute no Error.'); } קוד:
if (~strpos('foo', 'bar')) { echo 'ERRROROORORORO!!!'; } בקיצור strpos() בכל שפה בעולם !! לא מחזירה false תמיד מספר, אם היא לא מוצאת כלום היא אמורה להחזיר -1. אני מנסה לעשות מערכת טסטים שתראה כמו ברובי תראו איזה כיף לעשות טסטים: קוד:
describe Environment, "created from the command line" do before(:each) do @env = Environment.new end it "should set the usage message attribute" do args = %w(foo bar baz quux) @env.parse_command_line(args) @env.usage_message.should_not be_empty end it "should recognize arguments that are not options" do args = %w(foo bar baz quux) @env.parse_command_line(args) @env.should have(4).args end it "should throw an exception if an illegal option is provided" do args = %w(foo -z bar) lambda { @env.parse_command_line(args) }.should raise_error end it "should allow the cvs path to be set" do test_path = '/bin/cvs' args = ['--cvspath', test_path] @env.parse_command_line(args) @env.get_option(:cvs_command_path).should == test_path end it "should be invalid if cvs path does not exist" do args = ['--cvspath', 'nonexistent'] @env.parse_command_line(args) @env.should_not be_valid @env.errors.should have_at_least(1).error @env.errors_on(:cvs_path).should have(1).error @env.errors_on(:cvs_path).should match(/not exist/) end end קוד:
describe('Response') ->setup(function () { return new Response; }) ->its('->status should be 200', function () { $this->status->should->be(200); }); <?php אם אתה רוצה שהסקריפט יעבוד. בקיצור לא יודע מה איתכם אבל אני בתור מתכנת שמעריך את עצמו, לא אומר בראיונות שאני מתכנת ב php, כי אני מתבייש ![]() עכשיו חפשו בגוגל את היוצר של php ותקשיבו למה שהוא אומר: "php זה דבר שפשוט התפתח עם השנים, לא התכוונתי שהיא תהיה שפת תכנות, אני בכלל לא יודע לעשות שפות תכנות, היום אני מרגיש שאי אפשר לתקן אותה" |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|