![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
עזרה קטנה עם עגלת קניות בסיסית (jQuery)
היי חבר'ה,
צריך עזרה קטנה ב- jQuery עם עגלת קניות ממש בסיסית. כעיקרון יש לי את זה: ![]() עשיתי פונקציית עדכון לסה"כ הבסיסי (Sum): HTML קוד:
var arr = new Array(); function changePrice(divId, sId, price) { var x = $("#" + sId).val(); var a = x * price; $("#" + divId).text(a + " ₪"); arr.push(a); } HTML קוד:
<form> <select id="selectQuan-2" onChange="changePrice('sum-2','selectQuan-2','678');"> <option value="0">0</option> <option value="1" selected>1</option> <option value="2">2</option> <option value="3">3</option> <option value="4">4</option> <option value="5">5</option> </select> </form> כעיקרון הצלחתי בעזרת כפתור אבל אני צריך אוטומטית.. (בעזרת כפתור - הכנסתי את כל הערכים למערך ושלפתי בעת הלחיצה על הכפתור). תודה רבה..
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Авторитет
|
הבנתי הראש של הפעלת ה trigger אך עדיין.. משהו פה לא עובד..
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תשנה את
#total לטאג שאתה רוצה לעדכן בה ונסה שוב. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול גם לשנות את המחיר הכולל בתוך `changePrice()`
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Авторитет
|
אני מבין דבר או שתיים בתכנות, שיניתי וזה עדיין לא עבד..
חשבתי על זה - לדעתי צריך לשמור את הערכים במערך (Sum) ולחבר אותם. הצלחתי זאת בעת לחיצה על כפתור. בכל מקרה - צריך גם לחשוב שזה לא תמיד יהיו 2... יכול להיות גם 3.. אז זה אמור לבוא בתור פונקציה/משהו דינאמי. תודה על העזרה!
Last edited by mayden; 29-07-12 at 16:53.. סיבה: תודה :) |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה יהיה הפונקצייה? לכל מוצר (שורה) יש מחיר, תכניס את המחיר לתוך span עם class שהוא itemPrice ואז בjquery אתה עושה: קוד:
var price = 0; $(".itemPrice").each(function() { price += parseInt($(this).val()); }); |
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
PHP קוד:
בסכום הכללי מחזיר לי NaN. (ה- DIV: #sumTotal)
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ותעלה דמו לאתר או משהו שיהיה קל יותר לעזור לך.. עריכה: התבלבלתי עם משהו אחר, במקום קוד:
$(this).val() קוד:
$(this).text() Last edited by Haimz; 30-07-12 at 12:56.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Авторитет
|
הסתדרתי,
תודה רבה. היה צריך לעבוד עם משתנה מסוג DATA.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|