|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הייתי בהרצאה של גוגל ישראל, הם טוענים שזה פעם ברבעון, מה שאומר פעם בשלושה חודשים
מתי כמה חודשים יש עדכון שלא קשור ועושה ניתור שגיאות וכו'
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני אומר ניסיון ומאמרים שקראתי על גוגל , ממוצא זה כמה חודשים כמו שזה שאמר מעלי 4-3 חודשים אבל לפעמים
זה יכול לקחת גם 6 חודשים שזה חצי שנה . |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לאתר שלך מקשרים הרבה אתרי זבל שחולקים קישורים לאתרים מוענשים ואתרי מבוגרים כאלו ואחרים. אין אף לא אתר אחד שמעביר לך נתח אמיתי כלשהו כולם אתרי זבל כאלו ואחרים. גם עם תבנה קישורים אמתיים לאתר שלך היה לך קשה להרוויח מדד PR אמיתי כאשר בתחתית הדף שלך יש חוות קישורים לאתרים מוענשים ולא רלוונטיים לאתר שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בשביל PR טוב אני צריך להחליף קישורים רק עם אתרים הקשורים בנושא של האתר שלי? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
איתם את אותו הקישור , אתרים זבל מצביעים על אתרים זבל ואני מקווה שהבנת את הכוונה שלי בלי לפגוע . בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אתה אומר שהאתר שלי זבל?
אוקיי. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
ממש לא , אני רואה שלא הבנת את הכוונה שלי , אני אומר המנוע חיפוש של גוגל כמו באמיתי ,
אם תסתובב עם חברים ברמה נמוכה , אתה מסכים איתי שבנאדם מבחוץ יחשוב שאתה גם ברמה נמוכה ? אבל זה לא בהכרח נכון , אולי אתה ילד נהדר אבל מסתובב עם כאלו , זה בדיוק אותה כוונה שלי לגבי האתר שלך , האתרים שמקשרים אליך הם זבל וגוגל חושב שהאתר שלך הוא זבל , אבל זה לא בהכרח נכון , אולי האתר שלך איכותי , אבל אני אומר את זה מהנקודת מבט של גוגל , מקווה שהבנת אותי והבנת מה צריך לעשות בשביל לקדם את האתר שלך בצורה יותר נבונה . |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בקיצור תחפש קישורים יוצאים מאתרים ברמה ולא סטטוסים או אתר רדיו עם 20 כניסות ביום...
|
![]() |
![]() |
# 10 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
במקרה שלך רלוונטיות האתרים פחות קריטית אבל קישור שבא מדף כזה: http://goo.gl/f4V37 לא יתן לך הרבה נתח PR, ולצערי כל פרופיל הקישורים שלך בנוי מקישורים כאלו כאשר מתוכם אולי אפשר למצוא קישור יחיד אמיתי ובעל ערך שגם הוא יוצא מאתר חדש וצעיר שאולי מתישהו יעביר לך נתך כלשהו מצער אותי לענות אך אני גם מסכים עם דעתו, בתחתית כל דף באתר שלך תמצא שורה כזו: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|