|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כולם נבלות, כולם טריפות, כולם חארות!
על זול משלמים ביוקר, ועל יוקר משלמים עוד יותר ביוקר. ככה זה במדינה הזו. כרגע צריך להסתפק במה שיש, אחרי הכל אי אפשר לחיות על טוקמנים. הגולן טלקום הזה נשמע לא רע, אבל אני מעדיף לא להיות חלק מההסתערות הראשונית על המחירים הזולים (שמתאימה כ"כ לציבור הישראלי..). אחרי הכל התגלו אצליהם לא מעט באגים ותקלות אין ספור. אפילו שירות לקוחות יציב ומרכז תמיכה אין להם. ניתן להם עוד כמה חודשים להשתפשף בשוק ואז נעבור.. כרגע הם קלף מיקוח דיי טוב מול הנציגים הארורים של חברות הסלולאר הקיימות, רק להזכיר את השם גולן טלקום והם כבר נזכרים ב"מבצע מיוחד במיוחד בישבילך".. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא צריך ישר לעבור בגלל מחיר זול יותר.
לחכות כמה חודשים ולשמוע ממי שעבר על קליטה,אינטרנט,שירות וכדומה. בינתיים לי הציעו הצעה טובה באורנג' אז אני נשאר איתם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני באורנג' ופניתי לפלאפון וישר נתנו לי מחיר יותר זול מהם ומהחברות שבדיון ב-79 ש"ח לחודש הכול כולל הכל.
אבל העניין הוא שהכל פה מפחיד, כי מה אם הם פתאום יחליטו להעלאות את מחיר החבילה? הם לא טיפשים ונותנים מחירי רצפה... |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
עם כל הבעיות שהחברות החדשות מביאות איתם מלבד המחירים הנמוכים, זה לא שווה.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
בפלאפון:
דקות ללא הגבלה הודעות ללא הגבלה 200M אינטרנט 99 ש"ח כולל מע"מ ניתן להוסיף אינטרנט ללא הגבלה ב-30 ש"ח לחודש כולל מע"מ. מי שרוצה פרטים נוספים מוזמן לפנות אליי בפרטי. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
האינטרנט אצל פלאפון מוגבל ל2 גיגה מהירות רגילה ולאחר מכן היא יורדת, כנל לגבי הNETסטיקים שלהם, 10 גיגה מהירות רגילה ולאחר מכן יורדת.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דרך הפלאפון (בהנחה שאתה לא משתמש בו גם כראוטר) כמה כבר אנשים מגיעים ל-2 ? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
קיבלתי חבילת גלישה של 1GB בחינם.
החשבון החודשי שלי הוא של 50 שקלים בדרך כלל (פרטנר). בשביל מה לעבור ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בעבר שלמתי על 3 אלף דקות 3 sms גלישה ללא הגבלה 250 אתמול לאחר וייכוח הורידו לי ל130 והביאו לי המון מתנות בפלאפוןן
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
היה מאמר שדיברו עליהם, ואמרו שכולם משתמשים באותה תשתית.
לדעתי אפשר לסמוך עליהם |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|