![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלת כוננים קשיחים
74GB SATA 10000 8MB WD740GD
זה או 80GB SATA 7200 8MB WD800JD מה אתם אומרים בדגם הראשון יש הבדל של כמה בערך אחוזים מהשני? אמרו לי שהראשון זה בערך באיכות של כונן סקזי... |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הראשון הרבה יותר איכותי משום שהוא הרבה יותר מהיר (יותר סיבובים פר דקה), בשביל 6 ג'יגה יותר? הייתי הולך על הראשון, הרבה יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
המחיר של הראשון זה בסביבות ה850-900 שקל
והשני זה בסביבות ה300 פשוט בנוגע לרפטור אמרו לי שהוא באיכות סקזי משהו מאוד מהיר ושקט. שהוא גם יותר טוב משני כוננים של השני מחוברים בRAID 0 אני במיוחד רוצה לדעת מה עומרי ואלמוג (אני חושב שככה קוראים לו ALM לא בטוח חח) חושב על המחירים והפרשי הביצועיים בינהם ואם יש להם המלצה מיוחדת? |
![]() |
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
הרפטורים הם כוננים יקרים וחסרי ערך... לדעתי במחיר המסוים הזה אפשר להשיג כונן SCSI שמכיל רוחב פס גדול בהרבה ולכן ביצועים גבוהים יותר... כמובן כשיש לך RPM גבוה יותר הכונן מעביר יותר מידע במהירות גבוהה יותר אבל אחד היתרונות של כונני הSCSI שכמות המטמון שלהם לא כל כך מוגבלת... ובנוסף אפשר למצוא כונני Western Digital Caviar SE16 עם 16MB וחיבור S-ATA בתעבורה של 3.6GB ו7,200 RPM אז זה השיקול שלך... בכל מקרה תלך במחיר הזה או על Caviar SE16 או על כונני SCSI (מומלץ 80PIN כי זה כבר סטנדרט)
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז בעיקרון אתה יכול להביא לי דגם שאתה ממליץ שהוא יחסית מהיר ובמחיר סביר לביצועיים שלו?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
Western Digital Caviar SE16 400GB S-ATA 7,200RPM 16MB ולכל מי שרוצה כונן כזה לשרת יש דגם מיוחד שמתאים לRAID ועם פונקצית תיקון בעיות... Western Digital Caviar RE2 400GB S-ATA 7,200RPM 16MB |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
הראשון ללא ספק.
זה משמעותי מספיק בשביל ההשקעה.
# 8 |
חבר וותיק
|
יש לי ארדיסק כזה.. הוא מהיר בטרוף (1)
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|