![]() |
# 7 |
אושיית הוסטינג
דירוג מסחר: (0)
|
חבל על התגובה הזאת,
סוד קטן, כשאתה פונה לחווה X, ואומר לו, יש לי הצעה מתחרה מחווה Y, אני מוכן לשלם 350 ש"ח על 1U ו-8 שקל לכל אמביט נוסף מעבר ל-10 שמגיעים עם האירוח. אתה מקבל תשובה: "תן לי לבדוק עם המנהל שלי, ואני אחזור אליך". אחרי שעה-שעתיים אתה מקבל טלפון, ואומרים לך: "אוקיי, אבל תצטרך לחתום על התחייבות ל-X חודש. אתה אומר, "אין בעיה, רק את ההתחייבות תשנה ל-(X-9)." ועכשיו, מה עושים כל בעלי הארונות/חצי ארונות, הם משלמים בין 4-8 שקל לאמביט (תלוי איזה מפלצות תעבורה הם מחזיקים אצלם), וכל לקוח שמגיע אליהם הם לוקחים לו בין 20-30 שקל לאמביט אחד. שבאים אליהם ואומרים להם: "מה, זה המון, זה יותר מדי", הם עונים: "זה המחיר.". ככה, על רגל אחת, אתה מקבל אירוח עם 20 אמביט ב-430 לחודש. טיפ נוסף: עבודה עם החווה היא לפעמים פעולה משגעת, אתה צריך לעבוד מול כמה אנשים שונים, וכל אחד בנושא אחר ולפעמים תהליך שלוקח 5 דקות מול ספק משנה (רמז, הוא מחזיק את הוסטס והוא מעולה) של החווה, לוקח יומיים מול החווה. אני אתן את הדוגמה הכי טובה: לקוח שלי בחוזה ישיר מול 014 (אני אל ממליץ לארח שם), שילם 20.5 ש"ח לאמביט (ללא מע"מ), אחרי שנה וחצי של וויכוחים וטלפונים הם הסכימו לרדת ל-9 ש"ח. בגלל שהוא חתום לחוזה ל-3 שנים, לקח המון זמן לגרום להם להבין ש-200 מטר מהחווה שלהם אפשר לקבל את אותו הדבר בחצי מחיר.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|