![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ברגע שאתר רוסי שקשור לקהילת משחק ברוסיה, יקשר לפורום הרלוונטי בישראל זה כן יראה טבעי. Last edited by מנשה אברמוב; 18-01-12 at 14:43.. סיבה: שגיאת כתיב |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
או בקיצור - תגדיר מה זה "פרופיל קישורים טבעי"?
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
ההגדרה שלי לשאלה הזו היא פרופיל קישורים שלא התערבת בו ולא בנית קישורים חיצוניים והוא גדל לבד....
ברגע שאתה מחליף קישורים, ההגדרה מתחלפת ל-נראה כמה שיותר טבעי ולשאלתך כן נראה טבעי, למה לא? האם כשמדובר בשותפים עסקיים שממליצים אחד על השני המיקום הגאוגרפי בכלל קריטי? השלה שלך התאימה מצויין לדוגמה שלי כמובן שחברת משקאות יכולה להמליץ על חברה שמייצרת עבורה חלק מהמוצרים, ולא משנה באיזה מדינה\שפה מדובר ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
נראה לי שאתם לא מבינים אחד את השני
אני חושב ש - Shlomi062 טוען שהחלפת קישורים עם אתרים שהם לא בשפה העברית זה לא ממש תורם לקידום לי האמת זה נשמע הגיוני..... Last edited by itziklug; 18-01-12 at 18:37.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
אתם מוזמנים לעיין בתוצאות בדיקה שנעשתה פה:
http://goo.gl/Fga5P הודעה שפורסמה לפני כשעה שמחזקת את ההסבר שלי Last edited by מנשה אברמוב; 18-01-12 at 19:15.. סיבה: אין דבר כזה הגיוני כשמדובר ב SEO |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אני יכול לספר לך על אתר שהתקדם בביטוי "קידום אתרים" למקום ראשון בכלום זמן לביטוי כזה תחרותי.
לאחר שבוע-שבועיים הוא כבר ירד לעמוד 2 ומשם כבר עף רחוק מאוד. מבדיקה שעשיתי לאתר, היו לו קישורים ממש מעולים! מאתרים של החל מ-PR1 ועד PR8 קרוב ל-500 קישורים כאלה. העניין הוא שרוב האתרים היו רוסיים ואף חלקם בסינית, וכל מה שהיה להם בתחתית או בצד האתר הוא המילה "קידום אתרים" שמקשר לאתרו יחד עם עוד מספר אתרים שמשלמים עבור הוצאת הקישור. סביר להניח שהוצאות הקישור הללו לא היו טבעיות לגוגל, וכך הן נראו גם למי שיגלוש, ויכול להיות שזה תלוי בפרמטר של הוצאת קישורים בהדרגה של קצת קצת כל פעם. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
אכן צודק הקישורים במקרה שבחנת היו קישורים שלא התאימו לדוגמאות שהבאתי והיו קישורי ספאם מאתרים רוסיים ללא רלוונטיות לאתר המקושר.
במצב כזה אכן הם לא יחזיקו מעמד, וטוב שכך.... בדוגמאות שלי ניסחתי מצב שבו קישור מחול תקין והוא רלוונטי ואני חושב שאין שום חשש לבנות קישור כזה ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
לדעתי המטרה בהחלפת קישורים היא לצורכי קידום בלבד ,כי אני לא חושב שזה שישמו קישור לאתר שלך בקטן למטה יביא לך גולשים,אלא זה טוב רק לקידום.
אני לא ידוע אם החלפת קישורים מחו"ל אפקטיבית כמו החלפת קישורים בארץ, אך זה עדיין ישפיע. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
הייתי ממליץ לך לא לבצע החלפת קישורים מחו"ל אלא אם כן זה חבר שאתה מכיר שהוא בעל אתר חזק בחו"ל וגם שיש לו קצת מידע הכתוב בעברית באתר שמתוכו אתה תיקח קישור ולא סתם מתוך מילה באנגלית.
לקבל סתם החלפת קישורים מחו"ל זה כאילו אתה מזמין ספאם לאתר שלך וחבל . תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה החלפה אין דרך חזרה לאחר שקובעים שהאתר שלך הוא ספאם, וגם אם יש חזרה הדרך היא קשה מאוד. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
לא יעזור , רק יהרוס לך את הקידום שיצרת עד כה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|