![]() |
# 11 |
חבר על
|
כנראה שלא הבנת בכלל במה מדובר, וחבל שאתה מדבר בכזה זלזול..
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אם אני ירצה לכתוב סקריפט שיגבה לי את הקבצים במחשב אני יעשה את זה עם PYTHON כי זה שתי שניות וזה ממש נוח, פרקטי, לא מסובך ויעיל
אז כשאני ירצה לכתוב אתר בכמה שניות זה יהיה עם PHP, וכן גם לאתר בכמה שניות צריך MYSQL ![]() אני חושב שזאת טעות, מה גם שלא ציינתי את העובדה שתמיכה לאחור תהיה מחוץ לתחום.... ערמות וארגזים של סקריפטים מבוססים MYSQL - אפילו מתוחכמים, רבים וגדולים
# 13 | |||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ודרך אגב באותו אופן ש ב PHP יש MYSQL אז ב ASP יש מסד נתונים אחר עם פונקציונאליות מאוד דומה ציטוט:
ציטוט:
אין צורך להטיח שטויות כאלה ובמיוחד שהמרחק שלהם מהאשכול הזה הוא כמו ממאדים+- ![]()
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
$this->query(QUERY);(סתם דוגמא). אני לא חושב שאם מתכנת משתמש בmysqli או במחלקה רגילה של mysql זה באמת משנה כי בסך הכול זה צריך להיות נוח בהתחלה ומי שלא נוח לו לתכנת ככה אי אפשר לחייב אותו. ארחיב ואגיד שאני מסתכל על תכנות בצורה של ציור. יש מלא דרכים לצייר ציור: צבעים מבוססי שמן, צבעים מבוססי פחם, צבעי פנדה ועוד ועוד ועוד אבל בסופו של דבר אנחנו מקבלים ציור. כנ"ל לגבי תכנות, אפשר לתכנות בOOP או באופן פרוצדורלי אבל בסופו של דבר נקבל משהו שרץ לפי בקשת הלקוח(הייתי אומר אפליקציה למשל אבל אז הייתי מגביל את הדמיון של המטאפורה). ולכן, הייתי פוסל על הסף(בשנית) את המכתב הזה ולא ממשיך הלאה. הרי בסופו של דבר זה לא מפריע לו אם השרת שלו תומך אך ורק בmysqli.זה לא מה שיריץ לו את הסקריפט יותר מהר. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
מצד אחד צריך לתכנת בצורה יותר מתקדמת , חסכונית במשאבים וללא שכפול קוד. בכל מקרה האפליקציה שלכם (בין אם היא כתובה ב- php/java/c#/c++ וכו' צריכה להיות כמה שיותר חסכונית במשאבים כי ככה היא תרוץ מהר יותר וככה תוכלו להריץ יותר אפליקציות על יצרן משאבים אחד (מחשב\שרת). אך עם כל זאת אני לא מסכים עם הוצאת המחלקה הזו , במידה ויעשו זאת רוב האתרים לא יעבדו , המון אתרים משתמשים בפונקציות האלו.
בעקבות האשכול עברתי ל- mysqli אך כמוני עוד רבים לא הכירו את המחלקה הזו לפני כן.
# 16 |
חבר בקהילה
|
כן, צריך לעשות מעבר. וכל אותם אתרים שמדריכים צריכים באמת לבצע זאת בPDO או בmysqli, אבל לבוא ולחייב בן אדם כשהוא לא רוצה בכך זה אסור, לא מנומס ולא נותן לו את הנוחות בתכנת ובלהיות מתכנת. זה צריך לבוא מהבן אדם ולא מבחוץ.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|