|
![]() |
# 1 | |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
"אני לא רוצה לקבוע סדר גודל של מחיר...". ואני אענה לך שוב באופן פרטי, אני לא מעוניין לקבוע מחיר ספציפי וגם לא סדר גודל. אני לא חושב שיש בכך צורך, אני גם חושב שזה בלתי אפשרי(במיוחד מהעובדה שאמרתי שאני גמיש). אני גמיש עבור כל לקוח ולקוח פוטנציאלי. העניין הוא שהמשפט הלפני אחרון שרשמת, סותר כל היגיון. מערכת שכזו(שהבאתי אפיון שלה על קצה המזלג - בכדי להכניס אתכם לסדר גודל), לא יכולה להימכר במחיר של 400-500 שקל, זה הריי ברור, ולכן לא ציינתי זאת. יחד עם זאת, ציינתי עוד עובדה: שאני מודע לכך שרוב הגולשים כאן הם צעירים, לכן אני אהיה עוד יותר גמיש - וזה מביא למסקנה שאיתה סיימתי בתמחור המערכת: "ישנה מסקנה מובהקת לעין שאני אדגיש אותה כאן: מהסיבה שאני גמיש מאוד במחיר המערכת, ניתן להבין שהקונה אשר ייקנה את המערכת באופן בלעדי, לא רק יזכה במערכת יוצאת דופן ומשוכללת להפליא, אלא יזכה גם בעיסקה מוצלחת וחלומית". משמע, שאני גם לא אבקש עליה את המחיר שבו היא אמורה להימכר, אלא הרבה אבל הרבה יותר זול - על המחיר הזה, אני אדבר אך ורק עם אנשים רציניים שרוצים לקנות את המערכת, ולזכות בעיסקה חלומית שאינה נראית לעיתים קרובות וגם רחוקות. בתודה, תום. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|