![]() |
# 11 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ואת זה אני אומר לך בהתחייבות ומידע אישי של עובדים בתוך גוגל, אז תפסיק אתה לזיין את השכל ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
אז אתה חי בסרט
![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
גפן, איפה למדת כל מה שאתה יודע?
# 14 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
האם PR עדיין פעיל? לא יודעים, אבל אם כן אז הPR שכרגע אתה רואה לכל אתר הוא ממש לא מה שיש עכשיו, אז זה לא רלוונטי, גוגל כבר מזמן הפסיקו לעדכן את זה אלקסה בודק לפי הסרגל, איך הוא יכול עם הבוט לדעת כמה כניסות יש לאתר?? ויכול להיות שיש לו פרמטרים נוספים שהוא מתחשב בהם אבל לא ידוע לי על זה |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
עזוב אחי, אנחנו חיים בסרט, תן לילד לחשוב מה שבא לו... ילד בן 13 בא ללמד אותי קידום אתרים Last edited by WebClub.co.il; 10-06-11 at 17:54.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חסום
|
גוגל תמיד מעדכנים, זה שהם לא מפרסמים את זה בעיה שלכם.. אני מציע למי שמתעניין לקרוא את הספר "הסיפור של גוגל" כדי שיבין יותר
![]() |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שאתה אומר הוא די לא נכון, שכן יש PR ייצוגי שמתעדכן קרוב לכמה חודשים ויש מעיין PR שמעודכן כל הזמן - בכל אופן, מה שמיוחס לאשכול זה PR ייצוגי, שהאמתי? היום החשיבות שלו הרבה פחות גבוהה משנים עברו ואתה יכול להסיק את זה מכל העדכונים שגוגל עשו לאחרונה.. הרבה יותר חשוב התוכן, רלוונטיות של האתר וגם לשלב כל מיני אלמנטים 'חברתיים'. כאשר אני מחליף קישורים סתם לדוגמה, אני לא מתייחס כמעט ל PR אלא הרלוונטיות של האתר עמו אני מחליף לזה ששלי - מה שכיום הרבה יותר חשוב ואין על כל עוררין אפשר לומר. אגב, מה הקטע של ה'בוט' של אלקסה? איזה בוט בדיוק יכול לבדוק כניסות? די מצחיק.. ה'בוט' היחידי זה כאשר מותקן אצלך הסרגל כלים שלהם ועל כן אלקסה די מבוססים עליו. אז לפני שאתה פולט דברים אני ממליץ לך קצת לראות דברים אחרת ולא להיות מקובע אלא להתחדש קצת. אגב, לפי האתרים שלך לא הייתי כל כך מזלזל באחרים... |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
תגובה רצינית, עניינית, ומאחד שאשכרה מבין ויודע:
PR מאז ומתמיד היה המדד של מחליפי קישורים לאיכות אתר, מדד שתמיד הטעה, אין 2 אתרים שווים. קישור מאתר כמו יויו שהוא 4PR וקישור מאיזה אתר נישה של "דלתות ושולחנות" שהוא גם 4PR ממש לא שווים (אלא אם כן יש לך אתר על דלתות גם. אם אתם מחשיבים את עצמכם מקדמי אתרים עם ידע וניסיון תדעו לבדוק את כל הפרמטרים האחרים, של קישורים נכנסים, טראפיק וכן הלאה. עכשיו לגבי הבולשיט שהצהרתם: Everlast נתחיל איתך, סביר להניח שה"חברים שלך מגוגל" אמרו לך משהו מתבסס על דברים שהם שמעו ולא בגלל שהם מקורבים לאלגוריתם ואשכרה יודעים מה הולך שם. בהנחה והם כן מקורבים, אני בספק שהם יספרו את הדברים האלה למישהו שתוך שנייה הולך ומפרסם את זה בפורום הוסטס. בנוסף, למה שגוגל ימשיכו לעדכן משהו חסר חשיבות. אם לPR לא היה חשיבות היינו יודעים מזה, הם לא מנסים לגרום למקדמי אתרים חובבנים לעשות טעיויות. ציטוט:
גפן, בתכלס הם צודקים, צר לי שאני נכנס בך באשכול שכולם רואים מכיוון שאנחנו חברים טובים, אבל אין לך ניסיון בקידום אתרים ואתה מצהיר כאן הצהרות כאילו שמאט קאטס בא אליך כל לילה ומספר לך מה חדש. לסיכום, מהניסיון האישי שלי PR כן משפיע, ואני מאמין שגם גוגל לא היו ממשיכים לעדכן אותו פעם בכמה חודשים אם הם לא היו מתחשבים בו בתוצאות החיפוש. ויותר חשוב, גם אם דירוג הPR לא משפיע ישירות, הוא כן מושפע מפרמטרים אחרים שכן משפיעים כמו קישורים נכנסים לכן אפשר להתייחס אליו כמדד. תזכרו גם שגוגל לא מתחשב באלקסה או בכל דירוגי אתרים אחרים (כמו האתרים שאומרים לך כמה אתרים אחרים שווים ומדרגים את עצמם במיליון דולר).
![]() |
# 20 |
מנהל ראשי
|
המשתמש GeffenMalki הושעה מהפורום, זו לא צורה לנהל דיון.
אנא מכם, שמרו על רמת שיחה נאותה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|