![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת האתר מצחיק
היי חברים,
רציתי לקבל ביקורת על האתר מצחיק http://www.xn--ceben6ah.co.il עד עכשיו העלתי למעלה מ1000 סרטונים מצחיקים מה דעתכם על העיצוב? מה דעתכם על החלוקה לקטגוריות? מה להוסיף?
# 2 |
I am root
|
קטגורית בדיחות יכולה להיות נחמדה... לאלה שיושבים בעבודה בלי רמקולים , לפחות שיהיה מצחיק לקרוא
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אחלה אני אבדוק אפשרות להוסיף איזה מודול של בדיחות תודה.
# 4 |
חבר בקהילה
|
העיצוב נראה כאילו ילד בן 12 משנות ה-90 עשה אותו... \=
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כמה שהעיצוב נראה פשוט וקל לבצע אפילו בלי תוכנה לעיצוב רק בתכנות..עדיין האתר ממש חיי וכיף להיות בו לפחות חצי שעה אם לא יותר.
אני אישית אהבתי את האתר רק הדומיין לדעתי לא טוב כי אני לא ממש חושב שזה טוב לקידום דומיין בעברית, יכול להיות שאני טועה אבל לכתוב את זה בחיפוש כתובות זה מעצבן. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הדומין קידם את המילה מצחיק שכבר ממוקם עמוד 1 בגוגל בלי הרבה מאמץ
מסכים איתך שלא קל לחפש את זה אני מאמין שאתגבר על זה בעתיד... לגבי העיצוב אולי יש מקום לבדוק מקום לעשות עיצוב חדש אבל אינני מעצב אם יש לך מעצב זול שיעשה משהו לפנים אז בבקשה אני מוכן לשלם.
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
גוגל נותן "תקופה חסד" לאתרים חדשים, להגיע למקום הראשון זה לא הבעיה, הבעיה זה להישאר שם. בכל מקרה, בהצלחה.
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תודה שלומי על העצות קידמתי דברים גדולים מזה, הדומין מוסיף לי עוד רמה של רלוונטיות למילת המפתח זה לא הכל אך זה יותר טוב מהמילה kishkashta
# 9 | ||||
חסום
|
ציטוט:
אני די בטוח שהוא ביקש ביקורת על האתר, ולא על הקידום. ציטוט:
ציטוט:
So? זה אתר נחמד מאוד ![]() ציטוט:
לתגובה שלי: העיצוב באמת לא נראה טוב אבל הרבה פעמים כתבתי בבלוג שלי שלא באמת חשוב איך האתר נראה והאתר שלך הוא הוכחה קיימת ![]() העיצוב באמת רצוי לשפר למשהו יותר נחמד אבל עדיין, אתר שלך. תעצב אותו לפי איך שאתה חושב ותמשיך בעבודה הטובה ![]() Last edited by GeffenMalki; 23-05-11 at 23:50.. |
||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|